Dream Reality Cinema - 10 alkalmas bérlet

❗️Meghatározatlan ideig nem látogatható a DRC mozi.

Privát moziban nézheted az Álommeditáció filmet.

Mit kapsz nálunk?

Mindössze 2 fős moziszoba. “Zero gravity” dönthető mozifotelek, melyekben testetlen élméned lesz a kényelem és a film hatására. Lebegni fogsz, és a gerinced teljesen kilazul. Az idegrendszered pedig eddig még sosem tapasztalt módon pihen, félig ébren álmodik, meditál és te közben látványosan megújulsz néhány hét alatt.

10 alkalmas bérlet 100.000 forint ( 10.000,- /alkalom )
Érvényes: 70 napig

Időpontfoglalás:

Kattints ide!

vagy hívd a
+36 30 415 2913 telefonszámot!

Elfogyott

 

A DRC-ről

1. Nyitott szemmel, irányított meditációt fogadsz be önállóan és zavartalanul. 2. Videószemüvegen és fejhallgatón keresztül kapod a látványos információkat.
 3. Az agy világosan érthető és követhető feladatokat kap, melyeket könnyen teljesít. 
4. Hatására a teljes idegrendszerben elindulnak a szükséges felépítőfolyamatok, javulnak az információs funkciók és a közérzet.
 5. Az agyat speciális félálomban, az álomrealitásban tartja 40 percen át!
 6. Az álomrealitás hullámzó, köztes állapot, amiben az idegrendszer újra visszanyeri a változékonyságát és a rugalmasságát. 7. Elindítja vagy visszahozza a tudatos álmodást.
 8. Helyreállítja az alvásciklust, ezzel megszünteti az alvászavart.
 9. Megakadályozza a rémálmokat. http://dreamrealitycinema.hu/alom-meditacio/

 

Vélemények

“Nagyon szeretek ide járni. Szinte minden álmomra emlékszem, mióta ide járok, és érzem, hogy úgy történnek velem az események a mindennapokban is. Vannak összekapcsolható események. Volt egy olyan éjszaka is, amikor úgy éreztem, hogy az elalvásom pillanatától az ébredésig álmodtam, és szinte minden álomra emlékeztem. Nagyon sok volt. Azon a napon kétszer annyi ember volt a kávézómban, és fele annyira sem fáradtam el.”

“A 18. álommeditációm volt. Azt vettem észre mostanában, hogy fontossá vált a környezetem. Régebben elhatárolódtam, most pedig mintha együttműködnék vele. Tudok azonosulni.
Ha a munkahelyemen pihenésre van szükségem, akkor becsukom a szemem, és hallgatok. Néhány perc alatt képes vagyok felfrissülni. Azelőtt neteztem, vagy elvontam valamivel a figyelmemet, és állandóan fáradt maradtam.”

Olvass még több véleményt: http://dreamrealitycinema.hu/velemenyek/

Ha extra erőre van szükséged, állj meg nálunk. A 40 perces Álommeditáció felér egy hétvégi pihenéssel.

Időpontfoglalás:

vagy
hívd munkatársainkat:
+36 1 457 00 90 vagy a +36 30 415 2913 telefonszámon.