LENGYEL SÁNDOR

TANÍTÓ

Lengyel Sándor módszere az Expert-Operátor System, magyarul vezető-követő rendszer. Személye a világon egyedülálló tudást képvisel. Szakterülete a bonyolult rendszerek modellezése, folyamatok létrehozása, rendszeren belüli hibák feltárása és elhárítása. Született szabad szellem. Képes egymástól teljesen különálló, lehetetlennek tűnő világokat összekapcsolni, szinkronizálni. Tudását leginkább szemináriumok alkalmával adja át a tanítványoknak. Lengyel Sándor arra tanít, hogy hogyan lehet naponta fejlődni, közben elérni a célokat, és azokkal új utakra lépni az élet valamennyi területén. Módszerével ugrásszerű fejlődésnek indulhat bárki élete, üzlete, párkapcsolata, egészsége.

FELTALÁLÓ

Lengyel Sándor találmánya egy audiovizuális program, a Dream Reality Cinema, vagyis az álom meditáció. Használata egyszerű, csak nézed, hallgatod és pihensz. Videószemüvegen és fejhallgatón keresztül kapod az impulzusokat. A vezetett meditációt 40 percen keresztül, egy speciális zero gravitációs fotelben nézed. A mozi segítségével az álom realitás állapotába kerülsz. Így több időt adsz a szerveztnek regenerálódni, feltöltődni. Ez egy természetes folyamat. Azonnal csökkenti a fáradtságot, a fejfájást, rossz közérzetet. Tartósan energetizál, kipihentté tesz. Helyreállítja a bioritmust.

BUSINESS ÉS LIFE COACH

Sándor a szemináriumok mellett privát képzéssel is foglalkozik. Azoknak javasolt a személyes coaching, akiknek konkrét kérdésük van, vagy üzleti ügyben van elakadásuk, lelassult valamilyen fejlődési folyamatuk. Választható az 1 órás konzultáció, a 2 órás gyakorlat központú coaching. Ezeken az alkalmakon csak ti ketten vesztek részt Sándorral. Lehetőséged van vázolni a kérdésedet, ezután személyes fejlesztéssel foglalkoztok. Gyakorlatot állít fel egyénre szabottan, ezek mentén segíti az előrelépést az élet bármely területén.

VLOGGER

Vlogok és videós kurzusok formájában is tanulhatunk Sándortól. Erre saját Online Akadémiát hozott létre VIDEÓTÁR néven. Itt található az összes oktató (és egyéb) jellegű videós anyag, amit valaha készített. A világ minden pontjáról elérhető, bárki számára használható ingyenes és előfizetéses tartalmak is találhatók a Videótár, Facebook és Youtube oldalakon.