BLACK BOX SESSION

Privát Black Box tréning. EOS Club tagoknak 50% kedvezmény!

A helyek 50%-a elkelt!

Videó lejátszása
BLACK BOX SESSION
Tölts el velünk egy estét, ahol nagy felfedezésekre tehetsz szert önmagaddal kapcsolatban, megoldást találhatsz problémáidra és válaszokat kaphatsz a kérdéseidre. Ismerkedj meg a Black Box technológiával, és tapasztald meg Sándor mellett a fejlődés, tanulás élményét. Elakadásod van az életben? Akkor itt a helyed!

ONLINE RÉSZTVÉTEL

Szeretnénk továbbra is lehetőséget biztosítani a közös tanulásra és fejlődésre a Black Boxban minden érdeklődő számára.  A következő Black Box Sessiont élőben közvetítjük, hogy minél többen tudjunk egyszerre résztvenni a tréningen, mint a korlátozások előtt.  A Session élmény ugyanaz marad, annyi különbséggel, hogy kényelmesen az otthonodból csatlakozhatsz be hozzánk. A tréning felvételei visszanézhetőek lesznek.

SZEMÉLYES RÉSZTVÉTEL

A jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt limitált létszámban lehet csak személyesen résztvenni a privát tréningen. Fontos számunkra a személyes oktatás ezért mindent megteszünk ennek megteremtésére, maximálisan betartva az óvintézkedéseket.  Mielőbb foglald le a helyed jegyed megvásárlásával vagy emailben (info@eosclub.hu), ugyanis jelentkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket. 

Harapnivalót és szállást biztosítunk éjszakára a résztvevőknek.

Szeptemberben kibővített programmal várunk a Black Box Sessionre!

A szokásos kedd esti Black Box Sessiont szeptemberben új köntösbe bújtatva ismerheted meg. Ez egy kivételes alkalom lesz, az eddigi Sessionöktől eltérően szombaton tartjuk és két részből fog állni, egy délutáni és egy esti modulból. 
Téma: Hogyan tarts egyensúlyt a párkapcsolat és üzlet között?​

októberi téma

HOGYAN KERÜLJÜK EL, HOGY IDOMÍTSANAK MINKET/GYEREKEINKET?

Szeretnél tisztábban látni, tudatosabban élni, jobb döntéseket hozni a saját és gyermeked jövője érdekében? 

Akkor néhány dologról beszélnünk kell. 

Az októberi Black Box Session témája felkavaró lehet de annál tanulságosabb: 

Hogyan kerüljük el, hogy idomítsanak minket/gyerekeinket? 

Ez csak néhány példa, amelyekből csipegetünk az est folyamán. A saját kérdéseiteknek még jobban örül Sándor. Nyugodtan dobjatok fel olyan témát, ami jelenleg foglalkoztat.

Várunk téged is a 3 órás programra, ahol előadás, kérdés megválaszolás és Black Box modellezés által teszünk szert új ismeretekre és tapasztalatokra.

érzékelés fejlesztés

belső figyelem

érzékelés fejlesztés

belső figyelem

A részvételhez semmilyen előzetes mozgásos tapasztalat nem szükséges, szeretettel várunk akkor is, ha még sosem táncoltál. Gyere, ahogy vagy!

A TEST A TAPASZTALÁS ESZKÖZE

Azzal dolgozunk, ami adott, ami kézzelfogható, ez pedig a testünk. A test hordozza a teljes élettapasztalatot:

mindent, ami velünk és bennünk megtörtént, a test tárolja.
Minden, ami bennünket valaha ért, a testünkben lenyomatot
képezett.

Amikor a Black Boxban táncolunk, akkor összekapcsoljuk a testet, lelket és a tudatot. 

A viselkedésmintáink, szerepeink, hitrendszerünk, működéseink, szokásaink vagy épp traumáink könnyebben kerülnek felszínre, hisz az elme korlátai meglazulnak, és a test felszabadul. Minél gyakorlottabb valaki, annál mélyebb rétegekhez tud hozzáférni a saját táncán keresztül.

Black Box Session

Önmagadról tanulsz Önmagadtól

✨ Januárban olyan sokrétű tudást szerezhetsz a saját működésedről, amelyet csak a mozgás és a belső figyelem által tapasztalhatsz meg.

A BLACK BOX technológia végtelen lehetőséget rejt magában.

Ha valaki belép a Black Boxba, onnan nincs kilépés változás nélkül. Valami biztosan változni fog. Itt azt lehet megkapni, aki valójában vagy, felesleges sallangok nélkül. Fény derül a hibáidra, az erényeidre, az akadályaidra, amiken így van lehetőséged változtatni a technológia segítségével.

A program komplexen foglalkoztatja a testet, a lelket és a tudatot. A feladatok, vagy modellek gyakran a mozgásra épülnek, Sándor a mozgáson keresztül vizsgálja és fejleszti a résztvevőket.

Miből áll a Black BOX Session?

Ez egy 2-3 órás program, ahol személyesen is megtapasztalhatod a Boxban történő hatékony változást. Egy-két résztvevő egyéni problémájára, kérdésére állítunk modellt. A közönség is aktív résztvevője a modellezés folyamatának. Mindig lehet önként jelentkezni, kérdéseket feltenni, illetve csatlakozni a modellhez, amit aznap építünk.

Hogyan működik, ha te vagy az expert?

Analizálás

Sándor megvizsgál valamit, ami szabad szemmel nem látható, vagy csak bonyolultabb összefüggésekben értelmezhető . 

Például:  Kinek hol a helye a világban, mi az útja, milyen képességei vannak?

Korrekció

Az élet megélésének felfedezett vagy feltételezett hibáit lehet korrigálni.

Például: Valaki beteg, annak megláthatjuk a spirituális és/vagy konkrét okát, hogy mit nem csinál helyesen. Ezt a működést lehet helyreigazítani, ami alapján a szervezet egészséges állapotot nyer. Ugyanez igaz a párkapcsolatra vagy az üzleti sikerekre is.

Lebontás

Amennyiben teljesen hibás működést lehet tapasztalni, akkor annak a működésnek az okait lehet elmosni.

Például: Valaki fél és emiatt agresszív mindenkivel, vagy emiatt húzódik be egy zárt világba és nincsenek barátai, párkapcsolata. A félelem okait bontjuk le, ami azt eredményezi, hogy spontán találkozásai lesznek, amiből pl. barátság alakul ki.

Újraépítés

Mindig vissza lehet menni a kezdetekhez és elölről lehet mindent kezdeni. Ez az ember fejlesztésében mindig szükséges lépés. Az emberi szabadságot, az intelligencia fejlődését vagy akár a boldog jóllétet megcélzó folyamatokban, tanulásban mindig újraépítünk.

Még ennyi ideig jelentkezhetsz a programra:

nap
óra
perc
másodperc

Ha belépsz a Black Boxba...

...egy másik életet kezdhetsz élni

Az életet túl nehéz megváltoztatni.  A berögződött szokásaink, hitrendszereink megakadályozhatnak az előrehaladásban. A Black Boxban megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak, magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra.

Válaszok

2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről. Hogy mit kell és mit nem érdemes megtenned, hogy merre haladj, minek mi lesz a következménye.

Szemléletváltás

Mindent másképp fogsz látni egy ilyen folyamat után. Ez lehet félelmetes is, hogy elveszíted magadat, de nem az eszedet veszted el, hanem a hibáidat. Elhagyod a benned lévő diszharmóniát.

megoldások

A közönség magyarázatokat fog meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseikre, problémáikra.

"Mindez hasonló lehetne a színházi előadáshoz. A megírt szerepek és események bemutatása helyett azonban együttműködő rendszerré ötvözök minden szabadon reagáló, expert szereplőt, akik először csupán önmagukat adják, aztán egészen mássá válnak, túllépnek a határaikon, elhagyva a hibáikat. Ezzel létrehoztam a realitás megújított, célirányosan továbbfejlesztett változatait, a MEGOLDÁST".

2014-02-05_sanyi_brossura_fotozas_IMG_5694_05

Lengyel Sándor

modellezés

Élő példákkal és magyarázattal vizsgálunk meg különböző társadalmi modelleket. Egy modell alapján 2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről.

Látvány

Teljeskörű fénytechnikával és ütős színekkel töltjük meg a színpadot. Minden hozzáadott elem építi a benne tartózkodó expertek bonyolult rendszerét/világát.

Élmény

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat.

A helyek 90%-a elkelt!

Black Box Session

EOS Club tagoknak 50% kedvezmény a személyes résztvételre!

nap
óra
perc
másodperc

TELJES ÁR

személyes résztvétel
Ft 18.000
  • akár a te problémádra, kérdésedre is állíthatunk modellt, amelyből mindenki tanulhat
  • folyamatos kérdezési lehetőség
  • személyes kontakt Sándorral

TELJES ÁR

személyes résztvétel
Ft 18.000
  • akár a te problémádra, kérdésedre is állíthatunk modellt, amelyből mindenki tanulhat
  • folyamatos kérdezési lehetőség
  • személyes kontakt Sándorral

50% KEDVEZMÉNY

KLUBTAGOKNAK - személyes résztvétel
Ft 9.000
  • 50% kedvezmény
  • klubtagsággal járó egyéb bónuszok
  • kérdezési lehetőség
kedvezmény

Fontos információk

KÖVETKEZŐ IDŐPONT

2021. január 26. kedd 19.00-22.00

Érkezés: 18.30-tól

A program befejezése az adott modelltől függ, előfordulhat csúszás. Szálláslehetőséget tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban érdeklődj emailben: info@eos.hu

2022-ES DÁTUMOK

HELYSZÍN

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5. (Jelenlegi nevén Kelemen Majorság, később majd EOS Oktatási Központ néven)

Ajánlott a kényelmes ruházat, ami engedi a szabad mozgást.

Kapcsolat

Üzenj nekünk!