BLACK BOX SESSION

nap
óra
perc
másodperc
Videó lejátszása
BLACK BOX SESSION
Elmélyülünk az emberi viselkedés jellemzőiben, az életünket érintő témákban, előadás és gyakorlati modellek segítségével tanulunk önmagunkról, felismerjük berögzült szokásainkat és lehetőséget kapunk a változtatásra. A program 2 részből áll: előadás és Black Box modellezés. 

ONLINE RÉSZTVÉTEL

Szeretnénk továbbra is lehetőséget biztosítani a közös tanulásra és fejlődésre a Black Boxban minden érdeklődő számára.  A következő Black Box Sessiont élőben közvetítjük, hogy minél többen tudjunk egyszerre résztvenni a tréningen, mint a korlátozások előtt.  A Session élmény ugyanaz marad, annyi különbséggel, hogy kényelmesen az otthonodból csatlakozhatsz be hozzánk. A tréning felvételei visszanézhetőek lesznek.

SZEMÉLYES RÉSZTVÉTEL

A jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt limitált létszámban lehet csak személyesen résztvenni a privát tréningen. Fontos számunkra a személyes oktatás ezért mindent megteszünk ennek megteremtésére, maximálisan betartva az óvintézkedéseket.  Mielőbb foglald le a helyed jegyed megvásárlásával vagy emailben (info@eosclub.hu), ugyanis jelentkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket. 

Harapnivalót és szállást biztosítunk éjszakára a résztvevőknek.

Ha úgy érzed, hogy eltévedtél az életben, és nem tudod merre indulj tovább

Szeretném neked bemutatni a Black Box Session-t, egy olyan 6 órás programot, amely nem csak az üzleti életben, hanem a hétköznapi élet minden területén hasznos lehet. 

Az élet tele van kihívásokkal és lehetőségekkel, a Black Box Session segítségével megtanulhatsz élni ezekkel a kihívásokkal és kihasználni ezeket a lehetőségeket. Felfedezheted a belső erődet, megtalálhatod a saját utadat és megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet.

A program 6 órás, előadással és modellezéssel, amely lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton, melynek során megtanulod hogyan tudod alkalmazni az élet minden területén az üzleti szemléletmódot. Képes leszel hatékonyabban és eredményesebben dolgozni, de emellett megoldást kaphatsz azokra a hétköznapi problémákra is, amelyekkel mindannyian küzdünk, például a párkapcsolati vagy szülői problémákra.

Januárban kibővített programmal várunk a Black Box Sessionre!

Decemberben visszatérünk egy extra Black Box Sessionnel, a megszokott 3 órás program helyett egy kibővített, 6 órás foglalkozást tartunk.
Ez egy kivételes alkalom lesz, az eddigi Sessionöktől eltérően szombaton tartjuk és két részből fog állni, egy délutáni és egy esti modulból. 
Téma: Természetes intelligencia

júniusi téma

Túllépve a múlton: Az áttörés kulcsa az új viselkedésben

Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy a múltad elhagyása és az új viselkedés hozhat megújulást az életedbe?

A júniusi Black Box Session során arra fókuszálunk, hogy hogyan tudjuk a múltbeli gondolkodásmintákat átalakítani és új, eredményorientált viselkedési mintákat kialakítani. A Black Box technológia pedig segít nekünk ebben a folyamatban. Egyedülálló és innovatív módon támogat minket abban, hogy felfedezzük azokat a mélyen gyökerező hiedelmeket és korlátokat, amelyek visszatartanak minket az áttöréstől.

 Ideje kilépni a komfortzónádból és megtapasztalni az áttörést az életedben.

Ez csak néhány példa, amelyekből csipegetünk az est folyamán. A saját kérdéseiteknek még jobban örül Sándor. Nyugodtan dobjatok fel olyan témát, ami jelenleg foglalkoztat.

Várunk téged is a 3 órás programra, ahol előadás, kérdés megválaszolás és Black Box modellezés által teszünk szert új ismeretekre és tapasztalatokra.

érzékelés fejlesztés

belső figyelem

érzékelés fejlesztés

belső figyelem

A részvételhez semmilyen előzetes mozgásos tapasztalat nem szükséges, szeretettel várunk akkor is, ha még sosem táncoltál. Gyere, ahogy vagy!

A TEST A TAPASZTALÁS ESZKÖZE

Azzal dolgozunk, ami adott, ami kézzelfogható, ez pedig a testünk. A test hordozza a teljes élettapasztalatot:

mindent, ami velünk és bennünk megtörtént, a test tárolja.
Minden, ami bennünket valaha ért, a testünkben lenyomatot
képezett.

Amikor a Black Boxban táncolunk, akkor összekapcsoljuk a testet, lelket és a tudatot. 

A viselkedésmintáink, szerepeink, hitrendszerünk, működéseink, szokásaink vagy épp traumáink könnyebben kerülnek felszínre, hisz az elme korlátai meglazulnak, és a test felszabadul. Minél gyakorlottabb valaki, annál mélyebb rétegekhez tud hozzáférni a saját táncán keresztül.

Black Box Session

Önmagadról tanulsz Önmagadtól

✨ A Black Boxban olyan sokrétű tudást szerezhetsz a saját működésedről, amelyet csak a mozgás és a belső figyelem által tapasztalhatsz meg.

A BLACK BOX technológia végtelen lehetőséget rejt magában.

Ha valaki belép a Black Boxba, onnan nincs kilépés változás nélkül. Valami biztosan változni fog. Itt azt lehet megkapni, aki valójában vagy, felesleges sallangok nélkül. Fény derül a hibáidra, az erényeidre, az akadályaidra, amiken így van lehetőséged változtatni a technológia segítségével.

A program komplexen foglalkoztatja a testet, a lelket és a tudatot. A feladatok, vagy modellek gyakran a mozgásra épülnek, Sándor a mozgáson keresztül vizsgálja és fejleszti a résztvevőket.

Miből áll a Black BOX Session?

Egy-két résztvevő egyéni problémájára, kérdésére állítunk modellt. A közönség is aktív résztvevője a modellezés folyamatának. Mindig lehet önként jelentkezni, kérdéseket feltenni, illetve csatlakozni a modellhez, amit aznap építünk.

Hogyan működik, ha te vagy az expert?

Még ennyi ideig jelentkezhetsz a programra:

nap
óra
perc
másodperc

Ha belépsz a Black Boxba...

...egy másik életet kezdhetsz élni

Az életet túl nehéz megváltoztatni.  A berögződött szokásaink, hitrendszereink megakadályozhatnak az előrehaladásban. A Black Boxban megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak, magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra.

Válaszok

2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről. Hogy mit kell és mit nem érdemes megtenned, hogy merre haladj, minek mi lesz a következménye.

Szemléletváltás

Mindent másképp fogsz látni egy ilyen folyamat után. Ez lehet félelmetes is, hogy elveszíted magadat, de nem az eszedet veszted el, hanem a hibáidat. Elhagyod a benned lévő diszharmóniát.

megoldások

A közönség magyarázatokat fog meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseikre, problémáikra.

"Mindez hasonló lehetne a színházi előadáshoz. A megírt szerepek és események bemutatása helyett azonban együttműködő rendszerré ötvözök minden szabadon reagáló, expert szereplőt, akik először csupán önmagukat adják, aztán egészen mássá válnak, túllépnek a határaikon, elhagyva a hibáikat. Ezzel létrehoztam a realitás megújított, célirányosan továbbfejlesztett változatait, a MEGOLDÁST".

2022-06-02_foto_milena-sanyi portre_piliscsev_7M406326-Edit_20220909_retus

Lengyel Sándor

modellezés

Élő példákkal és magyarázattal vizsgálunk meg különböző társadalmi modelleket. Egy modell alapján 2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről.

Látvány

Teljeskörű fénytechnikával és ütős színekkel töltjük meg a színpadot. Minden hozzáadott elem építi a benne tartózkodó expertek bonyolult rendszerét/világát.

Élmény

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat.

A helyek 90%-a elkelt!

Black Box Session

Éves témánk a természetes intelligencia megértése és megerősítése.

nap
óra
perc
másodperc

RÉSZVÉTELI DÍJ

Ft 18.000
 • Dátum: 2024. március 9 (szombat)
 • 16:00-22:00
 • Helyszín: EOS Institute Oktatási Központ - Piliscsév
 • Parkolás: a központ területén
 • előadás, gyakorlatok és Black Box modellezés

TELJES ÁR

személyes résztvétel
Ft 18.000
 • akár a te problémádra, kérdésedre is állíthatunk modellt, amelyből mindenki tanulhat
 • folyamatos kérdezési lehetőség
 • személyes kontakt Sándorral

50% KEDVEZMÉNY

KLUBTAGOKNAK - személyes résztvétel
Ft 9.000
 • 50% kedvezmény
 • klubtagsággal járó egyéb bónuszok
 • kérdezési lehetőség
kedvezmény

Fontos információk

KÖVETKEZŐ IDŐPONT

2021. június 13. kedd 19.00-22.00

Érkezés: 18.30-tól

A program befejezése az adott modelltől függ, előfordulhat csúszás. Szálláslehetőséget tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban érdeklődj emailben: info@eos.hu

2023-AS DÁTUMOK

HELYSZÍN

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5. (Jelenlegi nevén Kelemen Majorság, később majd EOS Oktatási Központ néven)

Ajánlott a kényelmes ruházat, ami engedi a szabad mozgást.

Analizálás

Sándor megvizsgál valamit, ami szabad szemmel nem látható, vagy csak bonyolultabb összefüggésekben értelmezhető . 

Például:  Kinek hol a helye a világban, mi az útja, milyen képességei vannak?

Korrekció

Az élet megélésének felfedezett vagy feltételezett hibáit lehet korrigálni.

Például: Valaki beteg, annak megláthatjuk a spirituális és/vagy konkrét okát, hogy mit nem csinál helyesen. Ezt a működést lehet helyreigazítani, ami alapján a szervezet egészséges állapotot nyer. Ugyanez igaz a párkapcsolatra vagy az üzleti sikerekre is.

Lebontás

Amennyiben teljesen hibás működést lehet tapasztalni, akkor annak a működésnek az okait lehet elmosni.

Például: Valaki fél és emiatt agresszív mindenkivel, vagy emiatt húzódik be egy zárt világba és nincsenek barátai, párkapcsolata. A félelem okait bontjuk le, ami azt eredményezi, hogy spontán találkozásai lesznek, amiből pl. barátság alakul ki.

Újraépítés

Mindig vissza lehet menni a kezdetekhez és elölről lehet mindent kezdeni. Ez az ember fejlesztésében mindig szükséges lépés. Az emberi szabadságot, az intelligencia fejlődését vagy akár a boldog jóllétet megcélzó folyamatokban, tanulásban mindig újraépítünk.

Kapcsolat

Üzenj nekünk!