MinDenki képes a sikerre

Mások sikerei motiválnak, és tanulhatunk belőlük, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk néhány Mesterkurzus résztvevő sikersztoriját.

“Egy ember sikerét egyetlen oktatás vagy mentor se sajátíthatja ki. Minden siker egy összetett folyamat eredménye, amely rendelkezik meghatározó, sőt nélkülözhetetlen elemekkel.”

Lengyel Sándor

Az elérT sikerekhez nagyban hozzájárult Lengyel Sándor
és a Mesterkurzus képzés

MESTERKURZUS 2023

SZERENCSÉS OROSZLÁN

A szerencse nem véletlenen múlik, te is megtanulhatod hogyan használd ki a lehetőségeidet a saját javadra fordítva. Ez egy leírható folyamat, amely lépésekből áll. A Mesterkurzuson ezeket a lépéseket építjük fel a te életedbe, ezzel előidézve a szerencsédet.  Nagy hangsúlyt fektetünk a vezetői képességek elsajátítására is, hiszen nem elég csupán szerencsésnek lenni, az előnyünkre kell tudnunk formálni azt. 

🗓 Első modul időpontjai:

🗓 Első modul időpontjai:

RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYE A MESTERKURZUSRÓL

„Nagyon sok gátlást és ellenállást sikerült leraknom a gyakorlatok elvégzése során, és ez egy sokkal minőségibb életnek a megélésére adott nekem lehetőséget, ami által sikeres vagyok és nagyon szerencsésnek tartom magam.”

"Az én életemben az elmúlt húsz év legfontosabb befektetése az volt, hogy elvégeztem a Mesterkurzust."

"Akkor maradhatsz a csúcson, ha képes vagy az élettel változni, s erre nagyon sok esélyt kapsz a Mesterkurzuson."

"Amit tanácsolnék minden jelentkezőnek, hogy lépjen túl saját magán minden egyes szemináriumon, és semmi mással ne foglalkozzon."

"Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kapni egy másik alternatívát az életére, amiben meglelhet több lehetőségeket."

„Nem csalódtam az elvárásokat illetően, megoldásorientált a csapat, segítőkészek, nyíltan tudunk beszélni a sikereinkről, problémáinkról. „

RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYE A MESTERKURZUSRÓL

MÁR CSAK 10 HELY MARADT!

HAMAROSAN KEZDÜNK!

nap
óra
perc
másodperc