TRÉNING BÉRLET

Jelenleg nem elérhető ez a szolgáltatás!

3 alkalmas tréning belépő, amit egész évben felhasználhatsz!

A bérlettel lehetőséged van kedvezményesen látogatni a 2 napos tréningeket, háromszor egy évben, az általad választott időpontokban.

A bérlettel 33%-kal kedvezőbb áron látogathatod a tréningeket:

  • 2 napos tréning normál belépővel = 150.000 ft / 2 nap
  • 2 napos tréning bérlettel = 100.000 ft / 2 nap

A 3 alkalmas bérlet ára: 300.000 ft (Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)

Elfogyott

 

Mit kell tudnod a Tréningekről?

Minden hónapban a Mesterkurzus programjának első két napján vannak a tréningek. Ez mindig szerda és csütörtök lesz.

A téma nincs előre meghatározva, az aktuális résztvevőktől függ, hogy merre szükséges haladni. Mindig lehet kérdést feltenni, bármilyen témában.

A tréning általában reggel 10.00 órától kezdődik, van ebéd és vacsora szünet, majd a vacsora után a személyes fejlesztésekkel foglalkozik Sándor. (B kategóriás gyakorlatok, “terecske” munkák)

A napok itt összefolynak, a program gyakran éjfél utánig elhúzódik, ezért javasoljuk igénybevenni a közös teremszállást szerda éjszakára. (Ennek díját az ár tartalmazza.)

A tréningek inkább “szeminárium” jellegűek. Nincs szoros menetrend, gyakran a résztvevők kérdései vezetik a nap témáját.


1. nap

Már az első napon megismerkedsz néhány fontos EOS alapgyakorlattal. Hogyan végezd el, hogyan építsd be az életedbe, és milyen módon lesznek a leginkább hasznodra? Ezeken keresztül kezded megtanulni felépíteni az életed különböző rendszereit, mint például a magánéleted szabadságát, az üzleted és a karriered önnállóságát, a családoddal és környezeteddel a harmónikus kapcsolatot.

2. nap

A második napon az első napi gyakorlatokra épülő, összetett feladatokat fogsz kapni, melyek a látásmódodat színesebbé és mélyrehatolóbbá teszik, és többféle új szemszöget is feltárnak számodra, valamint a saját képességeidet is megerősíted velük. Hatásukra pozitív vonásaid egyre erősebben előtérbe hoznak téged a szociális közegeidben.

Sándor gyakran eltér az előre megadott tematikától. Az aktuális résztvevőkhöz igazítja a programot. Mindig van lehetőség kérdezni tőle és tanácsot kérni bármilyen témában.


Helyszín:

Magyar Golf Club, 2024 Kisoroszi, Golf út 1.

Szállás:

A közös teremszállást a jegy ár tartalmazza. A helyszínen közös zuhany, mosdó saját öltözőszekrény biztosított.

Ha valaki külön elhelyezést szeretne, van lehetőség 2 ágyas szobát kivenni kedvezményesen a Magyar Golf Club-tól. (Hivatkozz a programra, és kapsz 20% kedvezményt.)

A teremszálláshoz hálózsákot, párnát, törölközőt, papucsot érdemes hozni.

Étkezés:

A Golf Club rendelkezik egy 5-8 különböző főételből álló állandó ételkínálattal, amelyből a program ideje alatt a bárban lehet rendelni.

Ezen kívül rendelkezésünkre áll egy teljes konyha, ahol főzhetünk, melegíthetünk, tárolhatjuk a saját élelmiszerünket.

Az állandó résztvevőink a www.teletal.hu oldalról rendelik az ételt, ez bevált, tudjuk ajánlani. 🙂

Bármi kérdésed van, keress minket bizalommal:

+36 30 415 2913

+36 1 457 0090

info@sandorlengyel.com

 A változtatás jogát fenntartjuk.

WE 💛 SEMINARS