2 napos tréning

2021-es 2 napos tréningek

– Limitált létszám! –

Itt a lehetőség mindenki számára, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a változást, a fejlődést, ezt a varázslatot, amiről eddig talán csak a vlogokban hallott.

Lehetőséged van csatlakozni  a Mesterkurzus modulok első két napjára, a szerdai és csütörtöki tréningekre!

Ezalatt a két nap alatt meg tudod változtatni akár 10-20 év berögződött szokásait, ki tudod javítani az esetleges hibákat és ugrásszerű fejlődésnek indulhat az életed bármely területe.

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

Jegy ár: 150.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)

WE 💛 SEMINARS

Mit kell tudnod a Tréningekről?

Minden hónapban a Mesterkurzus programjának első két napján vannak a tréningek. Ez mindig szerda és csütörtök lesz.

A téma nincs előre meghatározva, az aktuális résztvevőktől függ, hogy merre szükséges haladni. Mindig lehet kérdést feltenni, bármilyen témában.

A tréning általában reggel 10.00 órától kezdődik, van ebéd és vacsora szünet, majd a vacsora után a személyes fejlesztésekkel foglalkozik Sándor. (B kategóriás gyakorlatok, “terecske” munkák)

A napok itt összefolynak, a program gyakran éjfél utánig elhúzódik, ezért javasoljuk igénybevenni a közös teremszállást szerda éjszakára. (Ennek díját az ár tartalmazza.)

A tréningek inkább “szeminárium” jellegűek. Nincs szoros menetrend, gyakran a résztvevők kérdései vezetik a nap témáját.


1. nap

Már az első napon megismerkedsz néhány fontos EOS alapgyakorlattal. Hogyan végezd el, hogyan építsd be az életedbe, és milyen módon lesznek a leginkább hasznodra? Ezeken keresztül kezded megtanulni felépíteni az életed különböző rendszereit, mint például a magánéleted szabadságát, az üzleted és a karriered önnállóságát, a családoddal és környezeteddel a harmónikus kapcsolatot.

2. nap

A második napon az első napi gyakorlatokra épülő, összetett feladatokat fogsz kapni, melyek a látásmódodat színesebbé és mélyrehatolóbbá teszik, és többféle új szemszöget is feltárnak számodra, valamint a saját képességeidet is megerősíted velük. Hatásukra pozitív vonásaid egyre erősebben előtérbe hoznak téged a szociális közegeidben.

Sándor gyakran eltér az előre megadott tematikától. Az aktuális résztvevőkhöz igazítja a programot. Mindig van lehetőség kérdezni tőle és tanácsot kérni bármilyen témában.


Időpont, helyszín és tandíj:

Tréning dőpontok:

  • 2021. február 17-18.
  • 2021. március 17-18.

Jegy ár: 150.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)


Helyszín:

Magyar Golf Club, 2024 Kisoroszi, Golf út 1.

Szállás:

A közös teremszállást a jegy ár tartalmazza. A helyszínen közös zuhany, mosdó saját öltözőszekrény biztosított.

Ha valaki külön elhelyezést szeretne, van lehetőség 2 ágyas szobát kivenni kedvezményesen a Magyar Golf Club-tól. (Hivatkozz a programra, és kapsz 20% kedvezményt.)

A teremszálláshoz hálózsákot, párnát, törölközőt, papucsot érdemes hozni.

Étkezés:

A Golf Club rendelkezik egy 5-8 különböző főételből álló állandó ételkínálattal, amelyből a program ideje alatt a bárban lehet rendelni.

Ezen kívül rendelkezésünkre áll egy teljes konyha, ahol főzhetünk, melegíthetünk, tárolhatjuk a saját élelmiszerünket.

Az állandó résztvevőink a www.teletal.hu oldalról rendelik az ételt, ez bevált, tudjuk ajánlani. 🙂

 

Parkolás:

A Golf Club parkolójában ingyenesen.

Bármi kérdésed van, keress minket bizalommal:

+36 30 415 2913

+36 1 457 0090

info@sandorlengyel.com

 A változtatás jogát fenntartjuk.

WE 💛 SEMINARS

 

 

MÉG 5 HELY MARADT!

2021. MESTERKURZUS
Szeretnél komoly változásokat az életedben? Akkor a 2021-es Mesterkurzus képzésen a helyed!
A program folyamatos fejlődést tesz lehetővé, miközben a legmagasabb szintű EOS képzési technológiák elsajátításában érsz el jártasságot.