SZEPTEMBER - 2 napos tréning

– Limitált létszám! –

Itt a lehetőség mindenki számára, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a változást, a fejlődést, ezt a varázslatot, amiről eddig talán csak a vlogokban hallott.

2019-ben lehetőséged van csatlakozni minden hónapban a Mesterkurzus modulok első két napjára, a szerdai és csütörtöki tréningekre!

Ezalatt a két nap alatt meg tudod változtatni akár 10-20 év berögződött szokásait, ki tudod javítani az esetleges hibákat és ugrásszerű fejlődésnek indulhat az életed bármely területe.

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

Jegy ár: 99.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)

WE 💛 SEMINARS

Mit kell tudnod a Tréningekről?

Minden hónapban a Mesterkurzus programjának első két napján vannak a tréningek. Ez mindig szerda és csütörtök lesz.

Az első nap mindig Hogyan Építs Birodalmat? témakörben zajlik. Itt az élet bármely területével foglalkozhatunk. Szerelem, boldogság, család, stb.

A második nap mindig a Hogyan Legyél Milliárdos? téma köré épül. Ez a nap inkább az üzleti, vállalatfejlesztési vonalat képviseli.

A tréning tematika szerint reggel 10.00 órától este 18.00 óráig tart, majd a program vacsora után folytatódik a személyes fejlesztésekkel. (B kategóriás gyakorlatok, “terecske” munkák)

A napok itt összefolynak, a program gyakran éjfél utánig elhúzódik, ezért javasoljuk igénybevenni a közös teremszállást szerda éjszakára. (Ennek díját az ár tartalmazza.)

A tréningek inkább “szeminárium” jellegűek. Nincs szoros menetrend, gyakran a résztvevők kérdései vezetik a nap témáját.


1. nap

Hogyan építs birodalmat?

Már az első napon megismerkedsz néhány fontos EOS alapgyakorlattal. Hogyan végezd el, hogyan építsd be az életedbe, és milyen módon lesznek a leginkább hasznodra? Ezeken keresztül kezded megtanulni felépíteni az életed különböző rendszereit, mint például a magánéleted szabadságát, az üzleted és a karriered önnállóságát, a családoddal és környezeteddel a harmónikus kapcsolatot.

Aktuális témánk: ÚT A FENNMARADÁSHOZ

2. nap

Hogyan legyél milliárdos?

A második napon az első napi gyakorlatokra épülő, összetett feladatokat fogsz kapni, melyek a látásmódodat színesebbé és mélyrehatolóbbá teszik, és többféle új szemszöget is feltárnak számodra, valamint a saját képességeidet is megerősíted velük. Hatásukra pozitív vonásaid egyre erősebben előtérbe hoznak téged a szociális közegeidben.

Aktuális témánk: A VONZÁS MŰVÉSZETE

 

Sándor gyakran eltér az előre megadott tematikától. Az aktuális résztvevőkhöz igazítja a programot. Mindig van lehetőség kérdezni tőle és tanácsot kérni bármilyen témában.


Időpont, helyszín és tandíj:

Időpont: 2019.szeptember 18-19. szerda és csütörtök

A program szerdán 10.00 órakor kezdődik és csütörtökön kb éjfélkor lesz vége.

Jegy ár: 99.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)


Érkezés, regisztráció:

2019. szeptember 18. szerda 9.30 – 9.45

Helyszín:

Magyar Golf Club, 2024 Kisoroszi, Golf út 1.

Szállás:

A közös teremszállást a jegy ár tartalmazza. A helyszínen közös zuhany, mosdó saját öltözőszekrény biztosított.

Ha valaki külön elhelyezést szeretne, van lehetőség 2 ágyas szobát kivenni kedvezményesen a Magyar Golf Club-tól. (Hivatkozz a programra, és kapsz 20% kedvezményt.)

A teremszálláshoz hálózsákot, párnát, törölközőt, papucsot érdemes hozni.

Étkezés:

Előrendelt menüs és a’la carte étkezésre van lehetőség, illetve egyénileg is megoldható saját élelmiszerből. Rendelkezésünkre áll közös hűtőszekrény, mikro, vízforraló. Az aktuális menü választékáról e-mailben értesítjük a résztvevőket.

Parkolás:

A Golf Club parkolójában ingyenesen.

Bármi kérdésed van, keress minket bizalommal:

+36 30 415 2913

+36 1 457 0090

info@sandorlengyel.com

 A változtatás jogát fenntartjuk.

WE 💛 SEMINARS

 

 

óriási kedvezmény a mesterkurzusra szeptember 30-ig!

Élj a lehetőséggel és biztosítsd be magad a 2020-as Mesterkurzusra kedvezményesen! Igyekezz, mert a helyek száma limitált!

X