2 napos tréning

Jelenleg nem elérhető ez a szolgáltatás!

– Limitált létszám! –

Itt a lehetőség mindenki számára, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a változást, a fejlődést, ezt a varázslatot, amiről eddig talán csak a vlogokban hallott.

Lehetőséged van csatlakozni  a Mesterkurzus modulok első két napjára, a szerdai és csütörtöki tréningekre!

Ezalatt a két nap alatt meg tudod változtatni akár 10-20 év berögződött szokásait, ki tudod javítani az esetleges hibákat és ugrásszerű fejlődésnek indulhat az életed bármely területe.

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

Jegy ár: 150.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)

WE 💛 SEMINARS

Elfogyott

Mit kell tudnod a Tréningekről?

Minden hónapban a Mesterkurzus programjának első két napján vannak a tréningek. Ez mindig szerda és csütörtök lesz.

A téma nincs előre meghatározva, az aktuális résztvevőktől függ, hogy merre szükséges haladni. Mindig lehet kérdést feltenni, bármilyen témában.

A tréning általában reggel 10.00 órától kezdődik, van ebéd és vacsora szünet, majd a vacsora után a személyes fejlesztésekkel foglalkozik Sándor. (B kategóriás gyakorlatok, “terecske” munkák)

A napok itt összefolynak, a program gyakran éjfél utánig elhúzódik, ezért javasoljuk igénybevenni a közös teremszállást szerda éjszakára. (Ennek díját az ár tartalmazza.)

A tréningek inkább “szeminárium” jellegűek. Nincs szoros menetrend, gyakran a résztvevők kérdései vezetik a nap témáját.


1. nap

Már az első napon megismerkedsz néhány fontos EOS alapgyakorlattal. Hogyan végezd el, hogyan építsd be az életedbe, és milyen módon lesznek a leginkább hasznodra? Ezeken keresztül kezded megtanulni felépíteni az életed különböző rendszereit, mint például a magánéleted szabadságát, az üzleted és a karriered önnállóságát, a családoddal és környezeteddel a harmónikus kapcsolatot.

2. nap

A második napon az első napi gyakorlatokra épülő, összetett feladatokat fogsz kapni, melyek a látásmódodat színesebbé és mélyrehatolóbbá teszik, és többféle új szemszöget is feltárnak számodra, valamint a saját képességeidet is megerősíted velük. Hatásukra pozitív vonásaid egyre erősebben előtérbe hoznak téged a szociális közegeidben.

Sándor gyakran eltér az előre megadott tematikától. Az aktuális résztvevőkhöz igazítja a programot. Mindig van lehetőség kérdezni tőle és tanácsot kérni bármilyen témában.


Időpont, helyszín és tandíj:

Tréning dőpontok:

JELENLEG NEM LEHET JELENTKEZNI

Jegy ár: 150.000 Ft / 2 nap

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)


Helyszín:

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5.  Kelemen Majorság

Bármi kérdésed van, keress minket bizalommal:

+36 30 415 2913

+36 1 457 0090

info@sandorlengyel.com

 A változtatás jogát fenntartjuk.

WE 💛 SEMINARS