COACHING

EZ A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Ebben a programban egyéni kéréseid egy tiszta és átlátható gyakorlóterepen is tesztelve lesznek. Meg tudhatod, hogy valóban ki vagy, milyen tehetségekkel, mit szeretnél vagy mire van szükséged, vagy mennyire vagy felkészült a kívánságaid megoldásához, Kialalkítja benned, hogy mi az a következő láncszem, amivel mérnöki pontossággal léphetsz a helyes irányba.

Sándor elindítja benned a folyamatot, melynek végén pontos megoldásokat hoz ki belőled olyan területeken keresztül, melyet eddig nem ismertél. Az erős pontjaidon keresztül kezd fejleszteni téged, hogy majd a munkádban és a magánéletedben önállóan juthass el a célodhoz. Eközben olyan tippeket, gyakorlati teszteket, magyarázatokat és vezetési ismereteket ad át, melyekkel intenzíven alakíthatod és építheted magad és környezetedet, vagy vezetheted munkatársaidat.

Időtartama: 120 perc

Díja: 200.000 Ft + áfa, brutto 254.000 Ft

 

Elfogyott

Lengyel Sándor

Nemzetközi és hazai szinten is sikeres vezető, tréner és coach. A siker varázslójának tartják. Munkái során rendkívül kreatív, és erre inspirál másokat is. 27 éves tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott Luxemborugban, valamint éveken át élt és dolgozott Los Angelesben is. Módszere egyedi, saját sikerei és tapasztalatai alapján dolgozik. Megtanít a rendszerek szintjén gondolkodni. Segít elérni a nagy kiugrást és a nagyobb komplexitású megoldásokat.

Hol alkalmazhatók a programjain tanultak?

A magánéletben és a munkában egyaránt új szintekkel emeli meg a tudásodat. A nagy nemzetközi cégcsoportnak és a kis létszámú elit cégeknek is rendelkezésére állnak a tapasztalatai, hogy mi mindent kell az optimális fejlődési ütem eléréséhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kijavítani a vezetőknek és a munkatársaknak.

 

Részvételi feltételek:

Coaching díj előzetes befizetése és időpontfoglalás.

 

Időpontfoglalás:

Kattints ide!

+36 30 415 2913
info@eos.hu

MÉG 5 HELY MARADT!

2021. MESTERKURZUS
Szeretnél komoly változásokat az életedben? Akkor a 2021-es Mesterkurzus képzésen a helyed!
A program folyamatos fejlődést tesz lehetővé, miközben a legmagasabb szintű EOS képzési technológiák elsajátításában érsz el jártasságot.