SIKERTÉRKÉP

Lengyel Sándor egy speciális feladatsoron vezet végig és az alapján, ahogy elvégzed megmondja, hogy ki vagy.

  • Milyen hibákat vétesz, amikor felépítesz egy célt?
  • Mi az, ami segít téged abban, hogy elérj valamit és mi az, ami gátol?

Időtartama: 60 perc

Díja: 100.000 Ft + áfa, bruttó 127.000 Ft

Időpontfoglalás:

+36 30 415 2913
info@eos.hu

Alaptézis: Az új eredményért fejlődni, tanulni kell. Ha nem, akkor az rutin feladat és nincs köze a sikerességhez. Tehát nem siker, ha az 1000-ik rántottát készíti el a szakács, hanem az “A RÁNTOTTÁT” kell elkészíteni. Nem siker sok pénzből a sokadik üzletet megkötni, hanem az új szint eléréséhez szükséges üzletet, az AZ ÜZLETET kell megkötni.

A Sikertérkép azt mutatja meg, hogy ha valaki nem rendelkezik valamivel és azt el szeretné érni, akkor abban a folyamatban hol várhatók az elakadások, mik az alapvető okai a sikertelenségnek. Tehát a függőségtől indulunk a szabadságig.

Egy alap értelmezést ad arról, hogy hogyan vagy képes fejlődni. A pozitív jellemzőkkel mit lehet elérni és a negatívokkal mit kell kerülni. Természetesen ez a siker folyamatára vonatkozik és nem arra, hogy valaki gazdag lesz vagy sem. De összességben választ lehet kapni arra, hogy mit kell fejleszteni, ha van egy konkrét cél.

Lengyel Sándor

Nemzetközi és hazai szinten is sikeres vezető, tréner és coach. A siker varázslójának tartják. Munkái során rendkívül kreatív, és erre inspirál másokat is. 27 éves tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott Luxemborugban, valamint éveken át élt és dolgozott Los Angelesben is. Módszere egyedi, saját sikerei és tapasztalatai alapján dolgozik. Megtanít a rendszerek szintjén gondolkodni. Segít elérni a nagy kiugrást és a nagyobb komplexitású megoldásokat.

Hol alkalmazhatók a programjain tanultak?

A magánéletben és a munkában egyaránt új szintekkel emeli meg a tudásodat. A nagy nemzetközi cégcsoportnak és a kis létszámú elit cégeknek is rendelkezésére állnak a tapasztalatai, hogy mi mindent kell az optimális fejlődési ütem eléréséhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kijavítani a vezetőknek és a munkatársaknak.

 

Részvételi feltételek:

Részvételi díj előzetes befizetése és időpontfoglalás.

 

Időpontfoglalás:

+36 30 415 2913
info@eos.hu