PRIVÁT TRÉNING

EZ A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Bármilyen kérdésed vagy nehézséged van az életben, bármely területen legyen a kihívás (sport, versenyzés, üzletépítés, vezetés, karrier, eladási hatékonyság, menedzselés, újjáépítés, válság, magánéleti helyzetek, párkapcsolati boldogság, egészség…), mindenhol a megfelelő viselkedés és gondolkodás, valamint a jelenlegi lehetőségeid kibővítése és a megoldás optimális kihozása a szükséges. A megfelelő elérési út pedig éppen az lesz, ami ma még ismeretlen számodra, ezért előbb meg kell teremteni. Ezen fogsz dolgozni ebben a programban, egy vagy több alkalommal.

Tartalma alkalmanként 50 perc DRC + 50 perc coaching

Időtartama: 5 x 100 perc

Díja: 500.000 Ft + áfa, bruttó 635.000 Ft

 

Elfogyott

A Dream Reality Cinema (DRC) audiovizuális programban sikeresen feltöltődsz és kipihened magad. Hatására jobban fogsz aludni, egyre több álmodra fogsz tudni visszaemlékezni és azok egyre színesebbek és irányíthatóbbak lesznek általad, egyre frissebben ébredsz és aktívabban dolgozol, derűsebbek lesznek a napjaid, és a koncentrációs képességeid ugrásszerűen javulnak. Ezek a kedvező hatások még jobban hasznosulnak, amikor minden DRC-zés után új fejlesztő gyakorlatban edződsz és tanulsz Sándornál. A befogadóképességed a DRC-vel megnövelve gyors, kellemes haladást biztosít számodra.

 

Lengyel Sándor

Nemzetközi és hazai szinten is sikeres vezető, tréner és coach. A siker varázslójának tartják. Munkái során rendkívül kreatív, és erre inspirál másokat is. 27 éves tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott Luxemborugban, valamint éveken át élt és dolgozott Los Angelesben is. Módszere egyedi, saját sikerei és tapasztalatai alapján dolgozik. Megtanít a rendszerek szintjén gondolkodni. Segít elérni a nagy kiugrást és a nagyobb komplexitású megoldásokat.

Hol alkalmazhatók a programjain tanultak?

A magánéletben és a munkában egyaránt új szintekkel emeli meg a tudásodat. A nagy nemzetközi cégcsoportnak és a kis létszámú elit cégeknek is rendelkezésére állnak a tapasztalatai, hogy mi mindent kell az optimális fejlődési ütem eléréséhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kijavítani a vezetőknek és a munkatársaknak.

 

Részvételi feltételek:

Coaching díj előzetes befizetése és időpontfoglalás.

Időpontfoglalás:

Kattints ide!

+36 30 415 2913
info@eos.h

 

MÉG 5 HELY MARADT!

2021. MESTERKURZUS
Szeretnél komoly változásokat az életedben? Akkor a 2021-es Mesterkurzus képzésen a helyed!
A program folyamatos fejlődést tesz lehetővé, miközben a legmagasabb szintű EOS képzési technológiák elsajátításában érsz el jártasságot.