ORGAZMUS SERVICE könyv

Dr. Tóth Emese: Orgazmus Service, könyv

Dr. Tóth Emese orvos-szexológus: Orgazmus Service – Orvosi Gyakorlati Szexológia

Az Orgazmus Klinika ledöntötte a korlátokat! A szexualitással foglalkozó szakemberek korlátozzák magukat abban, hogy a terápia emberibb, praktikusabb legyen. Főleg a személyes korlátok akadályozzák őket is, ezért nem tudnak tisztán szakemberként foglalkozni a szex-szel.
Ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni a szex gyakorlatát és megérteni valódi jelentősségét, kísérletezni és tapasztalni kell. A szakembereknek egyúttal magánemberként is, a magánembereknek pedig egyre hozzáértőbben kell élni a lehetőségekkel vagy megteremteni azokat.

 

Könyv az emberbarát orvosi terápiáról, amely gyógyszer, rábeszélés és erőlködésmentes. Ahol az számít, hogy mit szeretnél elérni.

A 2002-ben megnyílt Orgazmus Service (OS) Klinika egy csapásra népszerű lett. Ezzel a kiadvánnyal mindenki számára elérhetővé vált egy új stílus és egy új nyelvezet, számos praktikus tipp …és egy apró bepillantás is tehető az OS-terápiába!

A külföldre történő szállítás költségei eltérőek. A futárszolgálat ajánlatát emailben elküldjük megrendelőinknek, elfogadásra. Utána néhány napon belül postázásra kerül a megrendelt termékek vagy személyesen, várakozás nélkül is átvehetők.

Kérdés esetén hívj minket az alábbi számon: +36 30 415 2913

Dr. Tóth Emese Orvosi Rendelése: http://www.orgasmservice.com/book/orvosi-rendeles/