Nyaralárium, nyári tábor

7 napos nyári tábort szervezünk, Nyaralárium néven.

Fókuszban az egészség, a mozgás, kreatív közösségi foglalkozások és a kikapcsolódás lesz. Esténként Black Box fejlesztés.

A tábort ajánljuk családosoknak akár gyerekkel, régi és új szeminaristáknak, pihenni vágyóknak és a jó társaságot kedvelőknek.

Időpont: augusztus 8-14.

Ár: 200.000 ft /7 nap

1 hely maradt!

Nyáron, augusztus 8-14-ig szervezünk egy nyári tábort, Nyaralárium névvel.

A pihenésről, kikapcsolódásról szólna elsősorban, kiszakadni a hétköznapi életből akár az egész családdal együtt.

A megszokott szemináriumi programoktól eltérő foglalkozásokkal várunk.

  • A délelőttök az egészségről, mozgásról fognak szólni: lesz edzés, vezetett meditáció és jógaóra is oktatóval. Ha van rá igény, akkor önköltséges masszőrt is tudunk hívni.
  • Napközben kreatív foglalkozásokkal készülünk, minden napnak más lesz a témája. Lesz közös kirándulás, bográcsozás, sütögetés, estefelé pedig táncház. Néptánc és társastánc tanulás által fejleszthetjük a mozgásunkat, a ritmusérzéket, figyelmet, összedolgozást, mindenképpen hasznos felkészülést biztosít majd az esti Black Boxra.
  • Esténként Black Box fejlesztés lesz, itt lesz lehetőség személyes problémákkal, célokkal foglalkozni, vagy olyan témákkal, ami érdekel benneteket.

A hét nap során a pihenés, feltöltődés a cél, kiszakadni a hétköznapi életből. Friss levegőn, természetközelben lenni, jókat beszélgetni és nevetni, játszani, táncolni, pihenni, napozni és jókat enni a közös Nyaraláriumon.

A tábort ajánljuk családosoknak akár gyerekkel, régi és új szeminaristáknak, pihenni vágyóknak és a jó társaságot kedvelőknek.

 

A 7 napos tábor ára 200.000 ft, ami tartalmazza a szállást, a meghívott oktatók díját, kreatív foglalkozásokhoz az eszközöket, közös bográcsozáshoz az alapanyagot és egyéb költségeket.

Várunk benneteket sok szeretettel.

Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk!

info@eos.hu