Mini kurzus - Magabiztosság egy lépésben

3 napos szeminárium a magabiztosságról

Tudtad, hogy az önbizalomhiányt akár egy lépéssel el lehet tüntetni? Persze a gyakorlatba ez nem ilyen egyszerű, de a megfelelő technikával és elegendő gyakorlással könnyen megtanulható.

A szeminárium segít a hétköznapi gyakorlatba beépíteni ezt a lépést, amellyel a későbbiekben bármilyen szituációban magabiztosan cselekedhetünk és sikeresek lehetünk.

Dátum:

  • Augusztus 4-5-6

Tandíj: 175.000 Ft

Helyszín:  EOS Institute Oktatási Központ, Piliscsév

BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

 Magabiztosság egy lépésben szeminárium fő célja az, hogy megtanítson arra, hogyan érheted el a magabiztosságot egyetlen egy lépéssel, még akkor is, ha egy adott szituációban elbizonytalanodsz. A 3 napos szeminárium során megismerkedhetsz egy hatékony technikával, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt visszanyerd a magabiztosságod.

  • olyan konkrét, gyakorlati megoldásokat kínál, amelyek segítenek a neked abban, hogy az önbizalomhiányt a lehető legrövidebb idő alatt leküzdd
  • a 3 nap során során megtanulod, hogyan érheted el a magabiztosságot azáltal, hogy tudatosan irányítod a gondolataidat, és hogy hogyan tudod pozitív hozzáállásoddal megerősíteni önbizalmadat
  • segít neked megérteni, hogy mi az oka az önbizalomhiánynak, hogyan lehet létrehozni egy olyan jövőképet, amely ténylegesen megvalósítható, és hogyan lehet megtervezni és végrehajtani a céljaidat

“Nem csak az önbizalomhiánnyal küzdők számára ajánlom a kurzust, hiszen ez a tudás a magabiztos emberek számára is tudatos megoldásokat ad egy váratlan vagy új szituációban.” 

Ha úgy érzed, hogy az önbizalomhiány akadályoz a sikeres életedben, akkor ez a 2 alkalmas kurzus lehet számodra is a megoldás Jelentkezz még ma, és kezdd el az új, magabiztos életedet!

 

Tandíj:

  • 175.000 ft, ami tartalmazza a szállás díját

Kérünk benneteket, hogy a rendelés leadása után várjátok meg a díjbekérőt, amit küldünk, és csak az után utaljatok! 

VAGY

Az alábbi számlaszámra küldjétek a tandíjat, ne a visszaigazoló emailben szereplőbe:

EOS Institute Kft.

Számlaszámok: Raiffeisen Bank
HU75 12010116-00104771-00100007 (HUF)
HU54 12010116-00104771-00200004 (EUR)

 

Dátum:

  • Augusztus 4-5-6

 

A SZEMINÁRIUM HELYSZÍNE

Oktatási programunk helyszíne az EOS Institute Oktatási Központ, régebbi nevén Kelemen Majorság.

Minden résztvevő 2, 3-5 ágyas szobákban, illetve apartmanokban kerül elhelyezésre, a szállást a tandíj tartalmazza. Törölközőt, ágyneműt biztosítunk a szálláshoz.

A helyszínen étterem nincs, az étkezést magunknak kell megoldanunk a közös konyhában. Lehet főzni, kész ételt hozni, vagy rendelni a környező éttermekből. A konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrények, fagyasztó, főzőlapok, sütők, mikrók, vízforraló, grillező, melegszendvics sütő, stb. a rendelkezésünkre állnak.

 

Bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal!

info@eos.hu

WE 💛 SEMINARS