Lengyel Sándor- Mentsd meg a gyermeked, könyv

Mentsd meg a gyermeked!

Keményfedelű, 140 oldalas, kisméretű. Kiadás éve: 2019.

A könyv témája  fejlődés, ha te nem fejlődsz, akkor a te gyereked sokkal nagyobb rabszolgaságban fog felnőni, mint te.

És ez a te felelősséged.

Nem csak figyelmeztetlek, hanem megoldásokat is adok a kezedbe.

Kedves vásárlóink! Könyvrendelés jelenleg csak kiszállítással lehetséges.

 

“A gyerekek általában két dolgot akarnak. Az egyik, hogy természetükből fakadóan mozoghassanak, vagyis azt tegyék, amit szeretnének. A másik, hogy illeszkedjenek a környezetükbe. Ez a két törekvés csak akkor kezd torzulni, ha a felnőtt az illeszkedés feltételéül szabja, hogy a gyerek megfeleljen az ő elvárásainak.

A vas természetéből fakadóan viselkedik a mágnes közelében. Ha nem engedem a mágneshez, a helyén marad, de a vonzódás nem változik. Ha nem engedem ki a napsütéses udvarra a gyereket, mert még nem készült el a leckéjével, frusztrációt keltek benne. Őt vonzza a napfény és a kert. Akkor is, ha a kedvemért úgy tesz, mintha nem érdekelné.

Na jó, de hát a leckét meg kell csinálni! (…) Ezt az utat már próbáltuk. A legtöbb ember felnőtt korára odáig jut, hogy egyedül képtelen meghatározni, mi a fenét akar. Nem az életben, ma délután. Ha megkapja az utasításokat, azokat jól-rosszul végrehajtja. Ha nincs parancs, el van veszve. Szerencsére mindig akadnak olyan vezetők a társadalomban, akik imádják megszabni másoknak, mit kell tenni…”

 

Megrendelés külföldre

A külföldre történő szállítás költségei eltérőek. A futárszolgálat ajánlatát emailben elküldjük megrendelőinknek, elfogadásra. Utána néhány napon belül postázásra kerül a megrendelt termék vagy személyesen, várakozás nélkül is átvehető. Kérdés esetén hívj minket az alábbi számon: +36 30 415 2913