Lengyel Sándor - Az ember, aki birodalmat épít, könyv

Keményfedelű, 150 oldalas, kisméretű. Kiadás éve: 2017.

A könyv helyenként utópisztikusan hangzó, aktívan fejlődő világba visz el, és egyre izgalmasabb jövőbe repítő gondolatokat ad át. Ez egyúttal egy rendkívül messzire vezető első lépést is jelenthet, hogy ha az olvasó majd eljut a rendszerépítés elsajátításával a saját rendkívüli lehetőségei modellezéséhez, és ezzel személyes élete jobbításához. Közben kiválóan lehet szórakozni a sztorikon, melyeket valós szereplők mesélnek el.

Ebben a könyvben egy új és mindannyiunknak szükséges utat, és az EOS-szal, azaz az Expert-Operátor Rendszer módszerével elért sikereket tudhatnak meg az olvasók. Bízunk benne, hogy ezzel a személyes hangvétellel még érthetőbbé válik Lengyel Sándor szellemisége és munkássága.
E művel minden érdeklődő gazdagodni fog, és egy újabb lehetőséget kapott meg, hogy kész legyen befogadni, amit csak Lengyel Sándor adhat, egyedülálló oktatási programjain.
Kedves vásárlóink! Könyvrendelés jelenleg csak kiszállítással lehetséges.

 

“14 éven keresztül építettem Gattyán György birodalmát. Közben a saját világomat is megalkottam. Az ő sikere pénzben és hatalomban mérhető. Az enyém számomra tudásban, de másoknak főként tanítványaim életében válik láthatóvá.

Bármelyik évet is nézem – 2000 és 2014 között -, hogy mi mindennel foglalkoztam akkoriban, azzal közvetlenül a gyerekkori barátom életét, azon keresztül üzleteit és jövőbeni potenciálját formáltam át.
Gyuri ma már milliárdos, A Gattyán. De ebben az esetben az üzleti siker és a vagyon mögött jóval több van. Teljesültek olyan, pénzzel nem elérhető vágyak is, amelyekről addig álmodni sem volt képes. Arról a szeretetről, egészségről, harmóniáról és tehetségről, amit megkapott, korábban nem tudhatott.

Ez mind olyasmi, aminek a meglétekor az ember már csak ennyit mond: boldog és szabad ember vagyok. Az a tudás és képességkészlet, amit a velem megtett útján gyűjtött, felszabadította és a saját sorsán jóval túlra repítette. Az élete a saját birodalma lett, ahol maga uralkodhat. Bárki élete és birodalma felépíthető…”

 

Megrendelés külföldre

A külföldre történő szállítás költségei eltérőek. A futárszolgálat ajánlatát emailben elküldjük megrendelőinknek, elfogadásra. Utána néhány napon belül postázásra kerül a megrendelt termék vagy személyesen, várakozás nélkül is átvehető. Kérdés esetén hívj minket az alábbi számon: +36 30 415 2913