PRIVÁT KONZULTÁCIÓ

Egy jól megfogalmazott kérdéssel gyorsan és kevés segítséggel is eljutsz a célodhoz és a megfelelő válaszokhoz. Ha pedig a kérdések sem állnak még készen, akkor segítséget kapsz ahhoz is, hogy megláthasd a lényeget, feltehesd a megoldáshoz szükséges kérdéseket, és válaszok is megszülethessenek benned.

Élethelyzeteket, egyedi megoldásokat, magyarázatokat, és a lényegre történő fókuszt kaphatsz már egyetlen beszélgetésből is.

Ha a 90 perces konzultációt választod, akkor lehetőséged lesz gyakorlati megoldásokat is kapni a felvetett problémákra.

Időtartama: 45 perc vagy 90 perc

Díja: 100.000 Ft + áfa, bruttó 127.000 Ft / 45 perc

Időpontfoglalás:

+36 30 415 2913
info@eos.hu

Kiürítés

Lengyel Sándor

Nemzetközi és hazai szinten is sikeres vezető, tréner és coach. A siker varázslójának tartják. Munkái során rendkívül kreatív, és erre inspirál másokat is. 27 éves tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott Luxemborugban, valamint éveken át élt és dolgozott Los Angelesben is. Módszere egyedi, saját sikerei és tapasztalatai alapján dolgozik. Megtanít a rendszerek szintjén gondolkodni. Segít elérni a nagy kiugrást és a nagyobb komplexitású megoldásokat.

Hol alkalmazhatók a programjain tanultak?

A magánéletben és a munkában egyaránt új szintekkel emeli meg a tudásodat. A nagy nemzetközi cégcsoportnak és a kis létszámú elit cégeknek is rendelkezésére állnak a tapasztalatai, hogy mi mindent kell az optimális fejlődési ütem eléréséhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kijavítani a vezetőknek és a munkatársaknak.

 

Részvételi feltételek:

Coaching díj előzetes befizetése és időpontfoglalás.

 

Időpontfoglalás:

+36 30 415 2913
info@eos.hu