Hogyan Legyél Milliárdos? - Tréningsorozat

Hogyan Legyél Milliárdos? – Tréningsorozat

DECEMBER: A KÉPESSÉG, AMI MEGVÁLTOZTAT

A jegyek 70%-a elkelt.

A modellezés módszerével és más eddig ismeretlen technológiák használatával egy ismert magyar vállakozó legendás vagyont szerzett, mások kiugró nemzetközi karriert, és boldog életet élnek.

Ismerd meg, hogy hogyan tanította meg nekik Lengyel Sándor, hogy szabadok, boldogok és gazdagok legyenenek az élet számos területén egyszerre.

A teljes technológiát ezekhez a csodákhoz eddig csak egyvalakinek adta át, de most ez is bárkié lehet.

“Elindítom egy exkluzív akadémiát, ahol konkrétan megtanítom a saját rendszeremet, amivel az emberek milliárdossá válhatnak, de nemcsak vagyonban, hanem lélekben, fejben és életstílusban is.

Pontosan azt a tematikát és technológiát fogom átadni, amivel Gattyánt is azzá tettem. Ő pontosan ezeket tanulva kapta meg a nagy ötletét, amivel aztán egy innovatív garázscéget indított, majd mindössze 10 éven belül milliárdokat keresett.

A gyakorlatok, az egyes üzleti és fejlesztési modellek és a technológiai lépések is kidolgozásra kerültek, és erős próbáknak voltak alávetve, és nagy sikerrel vizsgáztak mindannyiszor.

Ma pedig akár egy nagy nemzetközi cégcsoportnak, akár egy kis létszámú elit cégnek is rendelkezésére állnak a tapasztalatok arról, hogy mit kell tenni az optimális fejlődési ütemhez, és pontosan milyen buktatókat kell közben megelőzni vagy kikerülni.”

Lengyel Sándor Akadémiája a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

“HASZNÁLD A TUDÁSOM!”

***

A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

***

A jegyek 70%-a elkelt.

Jegyár: 109.000 Ft + ÁFA

Időpont: 2017. december 14.  10:00 – 18:00

Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Bp. Dayka Gábor u. 3.

Jegyek kaphatók személyes átvétellel a budai központunkban: 1124 Budapest, Törpe utca 8.

Illetve országszerte az InterTicket országos hálózatában, a jegy.hu valamint a OneTicket internetes oldalakon.

Részvételi érdeklődés:

+36 30 415 2913

+36 1 457 0090

info@eos.hu

Leírás

Gyakorlatok, módszerek, üzleti modellek és Technológia azoknak, akik komolyan veszik az életüket.

További információk

Típus

1 fő, 10 fő, 5 fő

Esemény részletei

Dátum: 2017.dec. 14. Hogyan Legyél Milliárdos? TRÉNING

Kezdés: 00:00

Vége: 00:00