EOS CLUB PACK

Az Eos Club egy önfejlesztő közösség, amelyhez bárki csatlakozhat tagsági díj ellenében. Ennek a közösségnek létrehoztunk egy csomag ajánlatot: online tananyagok és személyes találkozók, melyek nagyban hozzájárulnak a fejlődéshez. A Club egy folyamatosan bővülő, önfejlesztő tudásbázis, amely támogatja a tanulásodat, a karrieredben való előrelépésedet, a vállalkozásod sikerét. Hozzájárul a spirituális fejlődéshez, és válaszokat ad a párkapcsolati kérdésekre is.  Zártkörű rendezvényeinken hatékonyabban, könnyebben, gyorsabban szerezheted meg az élethez valóban szükséges tudást.

Az éves előfizetés díja: 34.900 Ft

KATTINTS IDE!

A tanulásban sokszor az a legnehezebb, hogy fenn kell tartani a rendszerességet, és a motivációt… Clubtagként ez többé nem fog problémát jelenteni, ugyanis hetente bővülő tananyaghoz férhetsz hozzá a Videótáron keresztül. Folyamatosan kapcsolatba lehetsz más tagokkal, és követhetitek egymás fejlődését akár online, akár személyesen. Hetente vehetsz részt EOS School gyakorlásokon, és havonta egy előadáson. Közvetlen kapcsolatba kerülhetsz Lengyel Sándorral, és részesülhetsz a hatalmas kedvezményekben.

MIT KAPSZ AZ EOS CLUB PACK ÁLTAL?

  • könnyű és gyors tanulás videótár éves előfizetéssel
  • heti egy zártkörű EOS School gyakorlási lehetőség
  • pénzt és időt spórolhatsz
  • állandó kedvezmények, melyek beválthatóak akár a privát konzultációkra is
  • havi egy zártkörű előadás, melyet live kísér
  • Clubtalálkozók,mely által építheted kapcsolati tőkédet

MÉG 5 HELY MARADT!

2021. MESTERKURZUS
Szeretnél komoly változásokat az életedben? Akkor a 2021-es Mesterkurzus képzésen a helyed!
A program folyamatos fejlődést tesz lehetővé, miközben a legmagasabb szintű EOS képzési technológiák elsajátításában érsz el jártasságot.