Életmodellek Szeminárium

2023. január 27-28-29

Kezdőknek is bátran ajánljuk!

Jegy ár: 150.000 Ft / 3 nap

Speciális ajánlat:

Ha a szeminárium után úgy döntesz, hogy szeretnél jönni a 2023-as Mesterkurzusra, beszámítunk Neked 100.000 forintot a befizetett tandíjadból. Így a szeminárium neked gyakorlatilag csak 50.000 Ft-ba került.

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)

WE 💛 SEMINARS

Kattints ide bővebb információkért a Szemináriumról!


 

Januárban megszervezzük az év egyetlen Életmodellek szemináriumát. Ez a legnépszerűbb szeminárium évek óta.

Itt a lehetőség mindenki számára, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a változást, a fejlődést, ezt a varázslatot, amiről eddig talán csak a vlogokban hallott.

Az erő, a játszás és a tudatos, alkotói élet gyakorlata. Megtanulhatod hogyan válj az életed vezetőjévé. Elsajátíthatod a harmonikus élethez szükséges képességeket. Az EOS módszerrel új tudást és új utakat fedezhetsz fel. Segíthetsz magadon és másokon is.

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

Mit kell tudnod a szemináriumról?

3 napos szeminárium, ahol az élet 3 fő területével foglalkozunk: a szerelemmel, üzlettel és spiritualitással.
A 3 nap folyamán megismerkedhetsz az alap EOS gyakorlatokkal.
Gyakoroljuk a vezetői minőséget, fejlesztve a figyelmet, kommunikációt, információ átadást és a céltudatosságot. A gyakorlatok átültethetőek például egy cég működésébe.
Fejlesztjük az extrasense érzékelést amely könnyebbé és eredményesebbé teheti az életet. Mélyebb kapcsolatot tudsz létesíteni az emberekkel, felismered a szervezetedben történő változásokat, könnyebben jön létre közted és környezeted között rezonancia.
Megtapasztalhatod azt, hogy milyen nem gondolkodni, csak a megérzésre hagyatkozni és érzékelni a környezeted.

 

Miért Életmodellek Szeminárium?

Az Életmodellek szemináriumon, ahogy a neve is tükrözi, az életre, életszituációkra alkotunk modelleket. A modellezés igen magas szintű ismeret, amit hosszú távon tanítunk. Ezeken a modelleken keresztül tudjuk gyakorolni mindazt, amire az életben 5-10 év alatt jövünk rá, hogy hibásan vagy helyesen léptünk.

Rizikómentesen kísérletezhetünk a valós szituációkkal. A modellek alkotóelemei tudatos emberek, akik egyre finomabbra hangolják együttműködéseiket, és tanulják pontosabban megfigyelni és érezni a körülöttük lévő világot, annak viszonyait és változásait.

 

Mit lehet tanulni a szemináriumon?

  • A jövő munkaeszközét kapod kézhez: a Modellezést.
  • A jövő tanítási metódusaival tanulsz: szabad cselekvésen alapuló, éppen neked való életet élhetsz, játszáson és alkotói munkán keresztül szerezve sikerélményeket.
  • Új munkamódszereket sajátíthatsz el: Ez a munkamódszer olyan többszörösen összetett feladatokhoz való, amiket a tanítványok még sosem csinálhattak, és kezdetben nem is képesek rá. Ez adja a személyes fejlődésükhöz szükséges erős kihívást és lehetőséget. Sándor, de maga az élet is gondoskodik róla, hogy „lehetetlen” vagy „megoldhatatlan” feladatokban ne legyen hiányunk.
  • Minden szemináriumon messzebbre jutsz: A szemináriumi részvétel folyamatosan megújulást hozó fejlesztőmunka. Olyan, mint amikor felszállunk egy gyorsvonatra, és az már soha nem tér vissza a korábbi állomásokra, de mindent megtalálunk rajta, amit az utasok addig összeszedtek. Ha felszállsz a vonatra, azonnal használhatod mindazt, amivel már sok éves múltunknak köszönhetően rendelkezünk, és azonnal részese lehetsz a legújabb eredmények elérésének is.

Napirend:

  • Érkezés és regisztráció: a szeminárium első napján 9:30-10:00
  • Vasárnap délután 18:00-kor szoktuk befejezni a szemináriumot
  • Egész napos program van, sokszor éjszakába nyúlóan dolgozunk, ezért érdemes a helyszínen aludni, szállást biztosítunk
  • Délelőtt általában előadás van, délután EOS gyakorlatok és este Black Box munkák a napi program

Időpont: 2022. január 27-28-29 (péntek, szombat, vasárnap)

A program pénteken 10.00 órakor kezdődik és vasárnap kb. 18.00 órakor lesz vége.

Jegy ár: 150.000 Ft / 3 nap

SPECIÁLIS AJÁNLAT: Ha a szeminárium után úgy döntesz, hogy szeretnél jönni a 2022-es Mesterkurzusra, beszámítunk Neked 100.000 forintot a befizetett tandíjadból. Így a szeminárium neked gyakorlatilag csak 50.000 Ft-ba került.

Ha már jelentkeztél a jövő évi Mesterkurzusra, akkor is rendelkezel a 100.000 ft kedvezménnyel, így számodra is csak 50.000 ft a szeminárium díja.

(Az ár az ÁFA-t tartalmazza.)


Érkezés, regisztráció: 2023. január 27,  péntek 9.30 – 9.45

Helyszín: 2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5. ( EOS Institute Oktatási Központ, régebbi nevén Kelemen Majorság)

Szállás: Minden résztvevő 2, 4-5 ágyas szobákban, illetve apartmanokban kerül elhelyezésre, a szállást a tandíj tartalmazza. Törölközőt, ágyneműt biztosítunk a szálláshoz.

Étkezés: A helyszínen étterem nincs, az étkezést magunknak kell megoldanunk a közös konyhában. Lehet főzni, kész ételt hozni, vagy rendelni a környező éttermekből. A konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrények, fagyasztó, főzőlapok, sütők, mikrók, vízforraló, grillező, melegszendvics sütő, stb. a rendelkezésünkre állnak.

info@eos.hu

 A változtatás jogát fenntartjuk.

WE 💛 SEMINARS