Személyi oktatások

  • Privát Konzultáció

Egy jól megfogalmazott kérdéssel gyorsan és kevés segítséggel is eljutsz a célodhoz és a megfelelő válaszokhoz. Ha pedig a kérdések sem állnak még készen, akkor segítséget kapsz ahhoz is, hogy megláthasd a lényeget, feltehesd a megoldáshoz szükséges kérdéseket, és válaszok is megszülethessenek benned.

Élethelyzeteket, egyedi megoldásokat, magyarázatokat, és a lényegre történő fókuszt kaphatsz már egyetlen beszélgetésből is.

Időtartama: 50 perc

Díja: 100.000 Ft + áfa, bruttó 127.000 Ft

  • Privát Tréning

Ebben a programban egyéni kéréseid egy tiszta és átlátható gyakorlóterepen is tesztelve lesznek. Meg tudhatod, hogy valóban ki vagy, milyen tehetségekkel, mit szeretnél vagy mire van szükséged, vagy mennyire vagy felkészült a kívánságaid megoldásához, Kialalkítja benned, hogy mi az a következő láncszem, amivel mérnöki pontossággal léphetsz a helyes irányba.

Sándor elindítja benned a folyamatot, melynek végén pontos megoldásokat hoz ki belőled olyan területeken keresztül, melyet eddig nem ismertél. Az erős pontjaidon keresztül kezd fejleszteni téged, hogy majd a munkádban és a magánéletedben önállóan juthass el a célodhoz. Eközben olyan tippeket, gyakorlati teszteket, magyarázatokat és vezetési ismereteket ad át, melyekkel intenzíven alakíthatod és építheted magad és környezetedet, vagy vezetheted munkatársaidat.

Időtartama: 120 perc

Díja: 200.000 Ft + áfa, brutto 254.000 Ft

  • Privát Kurzus

A Dream Reality Cinema (DRC) audiovizuális programban sikeresen feltöltődsz és kipihened magad. Hatására jobban fogsz aludni, egyre több álmodra fogsz tudni visszaemlékezni és azok egyre színesebbek és irányíthatóbbak lesznek általad, egyre frissebben ébredsz és aktívabban dolgozol, derűsebbek lesznek a napjaid, és a koncentrációs képességeid ugrásszerűen javulnak. Ezek a kedvező hatások még jobban hasznosulnak, amikor minden DRC-zés után új fejlesztő gyakorlatban edződsz és tanulsz Sándornál. A befogadóképességed a DRC-vel megnövelve gyors, kellemes haladást biztosít számodra.

Bármilyen kérdésed vagy nehézséged van az életben, bármely területen legyen a kihívás (sport, versenyzés, üzletépítés, vezetés, karrier, eladási hatékonyság, menedzselés, újjáépítés, válság, magánéleti helyzetek, párkapcsolati boldogság, egészség…), mindenhol a megfelelő viselkedés és gondolkodás, valamint a jelenlegi lehetőségeid kibővítése és a megoldás optimális kihozása a szükséges. A megfelelő elérési út pedig éppen az lesz, ami ma még ismeretlen számodra, ezért előbb meg kell teremteni. Ezen fogsz dolgozni ebben a programban, egy vagy több alkalommal.

Tartalma alkalmanként 50 perc DRC + 50 perc coaching

Időtartama: 5 x 100 perc

Díja: 500.000 Ft + áfa, bruttó 635.000 Ft

Részvételi feltételek a személyi oktatásokon: díj előzetes befizetése és időpontfoglalás.

Időpontok foglalásához hívható számaink:

+36 30 415 2913
+36 1 457 0090

MESTERKURZUS,

Az év legintenzívebb programja – A haladásra képes, kitartó, garantált sikerekre orientált embereknek.

A MESTERKURZUS havi rendszerességgel kerül megrendezésre. Ez évben is folytatódnak, a 2017-ben elkezdett tréningsorozataink, a Mesterkurzus keretein belül. Cégek számára külön is megrendelhetők előadások és tréningek.
  • A “Hogyan legyél milliárdos” főcímet viselő tréningsorozat olyan előadásokat, gyakorlatokat és modellezési ismereteket ad át, amelyek többek között az üzletépítésben, termelékenységben, cégvezetésben és vállalatépítésben szükséges ismereteket nyújt. A legmodernebb vezetési technikákat és a komplex rendszerelméletet ötvözi. A résztvevők interaktívan tanulnak,  és közvetlen kapcsolatba kerülnek a praktikummal, eközben az EOS módszer egyre mélyebb rétegeivel.
  • A “Hogyan építs birodalmat” főcímet kapta másik tréningsorozatunk. Itt az élet egészének komplexebb felfogása, a rendszer szintű gondolkodás, átfogó magatartási és megoldási stratégiák kerülnek elemzésre és gyakorlásra. Kifejezetten az emberi tényezők, a személyi fejlődés és a dinamikus rendszerek vezetési metodikáját mutatja be. Konkrét valós esetek is megoldásra kerülhetnek az egyedi kidolgozású modellekben. Ez a tréning egyúttal egy szélesebb spketrumban is használható, élményszerű megközelítés egy újfajta életszemlélet és munkastílus kialakításához. Sok olyan kedvező következményhez is elvezeti a résztvevőket életük formálása közben, melyre már régóta keresték a módszert és a megoldást.

A KURZUS BEOSZTÁSA

  • 10 x 5, összesen 50 kurzusnap egy éven belül
  • Havonta 5 napos, egybefüggő oktatási modulok, egy évre előre megadott időpontokban
  • A kurzus teljes időtartama 10 hónap: februártól decemberig tart. Augusztusban szünetel.

A KURZUS FELÉPÍTÉSE ÉS MÓDSZEREI

A kurzus 5 napos egybefüggő moduljai minden hónapban így épülnek fel:

  • 1. nap – Hogyan építs birodalmat? – 10 tematikus tréningből álló sorozat

Lengyel Sándor ezen a tréningsorozaton megismertet az üzleti, a vállalati, valamint a privát életben is jól alkalmazható modelljeivel. Rendszerelméleti megközelítésben mutatja be az elképzelések megvalósításának új, az eddigieknél sokkal gyorsabban sikert hozó lehetőségeit. A hasznos ismeretek mellett átadja forradalmian új szemléletét is. A kurzuson szereplő gyakorlatok napok alatt elsajátíthatók. A modulok legelső napjától kezd megismertetni egy-egy modell gyakorlatot. Elsajátításuk során ezekre a kérdésekre ad választ: mit modelleznek, technikailag hogyan végezheted el, hogyan építhetők be a mindennapokba, milyen módon és hol lesznek a leginkább hasznosak az életedben.

  • 2. nap – Hogyan legyél milliárdos? – 10 tematikus tréningből álló sorozat

A modulok második napján az első napon megszerzett új tapasztalatokra építve haladunk tovább: olyan összetettségű feladatokat adunk, melyek sikeres megoldásával a látásmódodat és a gondolkodásodat szinesebbé, szabadabbá és mélyre hatolóbbá tesszük. Többféle új szemszögből tárjuk fel számodra a mélyebb összefüggéseket és lehetőségeket. Ezekkel egyúttal megerősíted és stabilizálod magad, a pozitív vonásaidat előtérbe hozod és új képességekkel is gazdagodsz.

  • 3-5. nap – Hogyan legyél sikeres a harmónia törvénye által? – 10 tematikus Mátrix-szemináriumból álló sorozat

A modulokban a harmadik, a negyedik és az ötödik napokon a dinamikus folyamatokkal foglalkozunk, azon belül a struktúrált csapatmunkára épülő, bonyolultabb fejlődési és működési elveket, és optimális vezetői módszereket mutatunk be.

A Mesterkurzussal elérhető célok:

Lengyel Sándor: ”Célom a Mesterkurzussal, hogy a nálam tanulók olyan tudásra tegyenek szert, amellyel az saját életük teljesjogú irányítójává, és szabadon gondolkodó, boldog emberré válnak. Sokféle komplex megoldást adok a kezükbe, és ezeken felül megtanítom azt is, hogyan használják fel azonnal az életükben, olyan sikereket elérve, amikről eddig legfeljebb olvashattak. Egyre jobban a mesterévé válhatnak a tudásnak.”

A KURZUS HELYSZÍNE

Kisorosziban a Szentendrei-sziget északi csücskén található, egy órányira Budapesttől. A 66 hektáron elterülő golfpálya ápolt füves szakaszainak gazdag növényvilágán túl, csodás a kilátás a visegrádi hegyekre, illetve a túlsó parton a Börzsönyre. Ez a csodás környezet ad otthon Mesterkurzusunknak, a golfpálya kellős közepén.

A Mesterkurzusra tagságot váltani addig tudsz, amíg be nem telik a kurzus!

A Mesterkurzus 2019 havi moduljainak időpontjai:

Feb. 20-24.
Már. 20-24.
Ápr. 24-28.
Máj. 22-26.
Jún. 19-23.
Júl. 17-21.
Aug. szünet
Szep. 18-22.
Okt. 16-20.
Nov. 13-17.
Dec. 11-15.

Tandíj: 1.450.000 Ft

Az egyösszegű befizetés határideje: 2018. január 15.

Az árak áfásak.

Az előző évi résztvevőink extra kedvezményben részesülnek.


A Mesterkurzusról, részvételről és árakról részletesen: https://www.sandorlengyel.com/termek/mesterkurzus-2019/

 

Lentebb görgetve megtalálod az fix programok éves naptárát.

Az egyes oktatási programok könnyeben áttekinthetők és megvásárolhatók webshopunkban:

https://www.sandorlengyel.com/termekkategoria/eloadasok-es-treningek/

Jelentkezz programjainkra!

A Szervező a helyszín és dátum változtatásának jogát fenntartja.

A következő egy év témái

2019. ápr. 24 - 24.
Hogyan építs birodalmat? - Az ember, akit mindenki követ
2019. ápr. 25 - 25.
Hogyan legyél milliárdos? - Élvezhető gazdagság
2019. ápr. 26 - 28.
Mátrix szeminárium 10/3
2019. máj. 22 - 22.
Hogyan építs birodalmat? - A szerencse tudománya
2019. máj. 23 - 23.
Hogyan legyél milliárdos? - A képesség, ami megváltoztat
2019. máj. 24 - 26.
Mátrix szeminárium 10/4
2019. jún. 19 - 19.
Hogyan építs birodalmat? - Jövőalkotás
2019. jún. 20 - 20.
Hogyan legyél milliárdos? - Egy lépéssel mindenki előtt
2019. jún. 21 - 23.
Mátrix szeminárium 10/5
2019. júl. 17 - 17.
Hogyan építs birodalmat? - Valóság menedzsment
2019. júl. 18 - 18.
Hogyan legyél milliárdos? - Vezető határok nélkül
2019. júl. 19 - 21.
Mátrix szeminárium 10/6
2019. szept. 18 - 18.
Hogyan építs birodalmat? - Út a fennmaradáshoz
2019. szept. 19 - 19.
Hogyan legyél milliárdos? - A vonzás művészete
2019. szept. 20 - 22.
Mátrix szeminárium 10/7
2019. okt. 16 - 16.
Hogyan építs birodalmat? - A teremtő gondolat
2019. okt. 17 - 17.
Hogyan legyél milliárdos? - Az erő hatványozása
2019. okt. 18 - 20.
Mátrix szeminárium 10/8
2019. nov. 13 - 13.
Hogyan építs birodalmat? - A rendszerben rejlő siker
2019. nov. 14 - 14.
Hogyan legyél milliárdos? - A jövő irányítása
2019. nov. 15 - 17.
Mátrix szeminárium 10/9
2019. dec. 11 - 11.
Hogyan építs birodalmat? - A bölcsek hatalma
2019. dec. 12 - 12.
Hogyan legyél milliárdos? - A vezér titka
2019. dec. 13 - 15.
Mátrix szeminárium 10/10