[rev_slider_vc alias=”lengyel_sandor”]

Lengyel Sándor egy a kibernetikán belüli új szakterület, az Expert-Operator System egyik elsőszámú szakembere, és kiemelt tanára. Az EOS INSTITUTE Oktatási Központ alapítója és vezetője. Munkássága igen széleskörű. Találmányok, művész- és oktatófilmek, kosztümös tánc-show-k, műsoros rendezvények, előadások alkotója. A Jevgenyij Vasziljevics Zolotov akadémikusról elnevezett nemzetközi szervezet akadémikusa. Borisz Jevgenyjevics Zolotov professzor antikatasztrófa csoportjának volt kiemelt specialistája. A Nemzetközi Fantázia Projekt alapító elnöke.

Szakterületei: Dinamikus rendszerek. Imitációs modellek. Kibernetikai módszerekkel kutatja és oktatja a bonyolult információszerzést és átadást, a modellezést, a rendszerszemléletet és a rendszerépítést, a kreatív intelligencia és a kollektív tudat fejlesztését, a vezetővé válást, az egészséges emberi és vállalati szervezethez szükséges feltételek kialakítását. Kidolgozta a dinamikus rendszerek speciális játékelméletét, az úgynevezett “Döntés nélküli haladást”, az EOSPLAY technológiát, valamint az erre épülő BLACK BOX, VISION, és a különböző extrém realitásokban is alkalmazható más technológiákat is.

Automatizált újabb fejlesztése az álomrealitáson keresztüli fejlődést tanítja. Ez a Dream Reality Cinema (kibernetikus oktatóprogram), egy ma még szintén úttörő fejlesztés. Eredményessége és törvényszerűségei alapján szintén a bonyolult rendszerek minőségi osztályába sorolható találmányról van szó.

Miért szeretik a tanítványai? Mert felszabadulnak, újra játszanak, élvezik az életet, ébren álmodnak, … és közben megváltozik az életük. Lengyel Sándor születetten szabad szellem. Képességei már korán megmutatkoztak. Az egyre újabb területeken igen gyorsan haladt előre, és teljesen egyedi utakat épített ki. Kiváló együttműködő partner. Tehetsége van ahhoz is, hogy teljesen eltérő világokat kapcsoljon össze közös célokkal, és azokat zseniálisan vigye tovább. Nem csak előre képes látni és érezni, hanem tervezetten képes előidézni is jövőbeni eseményeket. Az üzleti és a vállalati szférában számos sikertörténet kötődik hozzá. Köztük híressé vált tanítványokat és cégeket találunk, akik szokatlanul gyorsan és egyedien emelkedtek ki a gazdasági versenyben.

Bár nem vállalja a spirituális mester szerepét, mert a jövő idők embereként él és dolgozik, mégis illik rá képességei és munkássága miatt. Lengyel Sándor arra tanít, hogy hogyan lehet naponta fejlődni, közben elérni a célokat, és azokkal új utakra lépni az élet valamennyi területén. Saját életével is ezt példázza.

Személyi coaching