Lehet-e mindenki sikeres és gazdag?

Hogyan lehet bárki sikeres?

Mindenki lehet sikeres. Így van. A siker egy folyamat célja és természetes végállapota. A körülötted lévő folyamatokból rendszert kell építened. Ha valamit összeraktál, sikered van. Ha nem raksz össze semmit, nincs sikered. A sikered feltétele pontosan az, hogy megszerezd a neked hiányzó részeket a körülötted lévő folyamatokból. Így tud befejeződni a saját rendszered felépítése, és ezzel elkezdődhet a sikereid sorozata.
A sikert tehát akkor tudod megélni, ha már összeállt az első, saját rendszered.
Hogyan kezdj hozzá?
Stratégia kérdése, hogy ezt hogyan csinálod, hiszen mindenkinek más a sikerhez vezető út. Például választhatsz, hogy mekkora feladatot állítasz magad elé. Számodra könnyen megoldhatót, nehezet vagy megoldhatatlant.
Egyszerűen befolyásolhatod azt is, hogy hányszor legyél sikeres. Ha sok kisebb feladatból állítod össze a célodat, azaz részleteire bontod a nagy célfeladatot, akkor képes lehetsz akár minden napra sikerélményeket okozni magadnak. Aztán egyszer csak kész a teljes egész.
Persze az is lehet, hogy csak egy nagy célfeladatot tűzöl ki. Ilyenkor is sok kis feladatból fog összeállni az egész menet közben, de akkor minden napot sikertelennek fogsz megélni, hiszen neked csak a végeredmény számít.
Te döntöd el, hogyan élsz.
Szerintem a kis feladatokkal érdemesebb kezdeni. Az is fontos persze, hogy ezek a kis feladatok növekvő tendenciát mutassanak. Akkor tud összeállni egy nagyobb rendszer, ha a saját magaddal szembeni elvárásodat is képes vagy növelni.

Lehet-e mindenki sikeres és gazdag?

Mindenki gazdag, amikor megszületik. Én magam eszerint az elv szerint élek.
Aki mások gazdagságára vágyik, annak nehéz változás nélkül végigvinni a saját életét, mert pontosan kell tudnia modellezni egy gazdag ember életét. Ha ezt szeretnéd, akkor meg kell tanulnod a gazdagsághoz vezető úton járni. Nem csak a saját képességeiden keresztül kell figyelned azt, hogy másnak milyen képességei vannak, hanem le is kell modellezned az ő tudását. Ha ezt megoldottad, akkor 100 %, hogy nagyon gazdag leszel.
Te is elsajátíthatod a technológiát, amivel olyan irányba fejlődhetsz, hogy végül te magad is képes leszel elérni a konkrét céljaidat. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnod tanulni.
Az agyad képes lesz rá, az érzékszerveid támogatni fognak. A megfelelő EOS-technológiát pedig hozzá kell tennünk.

(Részlet a Hétköznapi Varázslatok című Életmodellek Szemináriumból, 2016.09.24-26.)