EOS CLUB PACK

Légy tagja egy fejlődő közösségnek

Több száz oktató videó, óriási kedvezmények, prémium szolgáltatások EOS Club tagjaink számára. Válts éves tagságot, és használd ki a klubon belüli a tanulási lehetőségeket.

1. Bónusz ajánlat

90% kedvezmény

a következő online tréningre EOS Club tagoknak.

Black Box Modellezés, 5 nap élő közvetítéssel

Még ennyi ideig tart az ajánlat:

nap
óra
perc
másodperc

2. Bónusz ajánlat

90% kedvezmény + 2 nyertes

 2 db INGYENES tréning részvételi lehetőség, azok az új klubtagok számára, akik május 20-ig váltanak éves tagságot! 

Még ennyi ideig tart az ajánlat:

nap
óra
perc
másodperc

Bónusz ajánlat

50% kedvezmény a következő tréningre EOS Club tagoknak.

Black Box Session

Még ennyi ideig tart az ajánlat:

nap
óra
perc
másodperc

Még ennyi ideig tart az ajánlat:

nap
óra
perc
másodperc

Mi az EOS Club?

Az EOS Club egy önfejlesztő közösség, amelyhez bárki csatlakozhat tagsági díj ellenében. Ennek a közösségnek létrehoztunk egy csomag ajánlatot: online tananyagok és személyes találkozók, melyek nagyban hozzájárulnak a fejlődéshez. A Club egy folyamatosan bővülő, önfejlesztő tudásbázis, amely támogatja a tanulásodat, a karrieredben való előrelépésedet, a vállalkozásod sikerét. Hozzájárul a spirituális fejlődéshez, és válaszokat ad a párkapcsolati kérdésekre is.  Zártkörű rendezvényeinken hatékonyabban, könnyebben, gyorsabban szerezheted meg az élethez valóban szükséges tudást.

Miben segít előrelépni az EOS Club?

Az EOS Club megkönnyítí a  tanulást, biztosít egy online platformot, ahol több száz oktató videó érhető el egy helyen. Ha gondot okoz az ismerkedés, vagy egyszerűen nincs időd társaságba menni, akkor a klubtalálkozók, privát előadások nagyszerű lehetőségnek bizonyulnak az ismerkedésre és tanulásra egyaránt. klubtagjaink egy nagy tudásbázissal rendelkezhetnek, melyet folyamatosan bővítünk, emellett folyamatos kedvezményekben részesülnek.

MIT AD NEKEM?

Mitől ennyire hatékony az
EOS Club Pack?

Online tanulási lehetőség

A tanulás egyik legkényelmesebb módját szolgáltatja a Videótár, több mint 300 videójával és hetente bővülő tartalmaival a felhasználóknak. A videók által olyan gondolkodásmódot sajátíthatsz el, mely további életed meghatározója lehet. EOS Club Pack éves előfizetéssel a legtöbb videóhoz hozzáférhetsz, megnézheted Sándor előadásainak és Szemináriumainak felvételeit, értékelheted és véleményeket írhatsz a videók alá. Minden videó megtekintéssel és hozzászólással gyűjtheted a krediteket, melyeket később majd értékesen felhasználhatsz. Légy aktív, és kerülj fel a videótár ranglistájának az élére!

OKTATÓ VIDEÓK

Előadások felvételei, live adás, expedíciók

KONZULTÁCIÓK

Start konzultációk felvételei,  riportok

VLOGOK

Prémium és standart vlogok

Zártkörű klubtalálkozók, előadások vagy szabad kulturális programok

A siker egyik legfontosabb összetevője a szociális kapcsolataink, az ismerettségi körünk. Nagy hatással vannak rád azok az emberek, akik körülvesznek. Klubtagként résztvehetsz klubtalálkozón, és felteheted Sándornak a kérdéseid. A találkozók nagyszerű lehetőségek a kapcsolatteremtésre, ismerkedésre. Ha szeretnél hozzád hasonló emberekkel időt tölteni, akkor a Clubban a helyed.

EOS School gyakorlás

Csak a klubtagok számára lehetőséget biztosítunk heti egy EOS School gyakorlásra a Szemináriumokon kívül. Nem csak a tanulásra nagyszerű lehetőség, hanem a kapcsolatépítésre is. Akik voltak már Szemináriumon, azok tudják, hogy a gyakorlatok által miként fejlődik az ember is. Semmilyen előképzettség nem szükséges az EOS School gyakorlatok elvégzéséhez, mindenkinek garantáltan izgalmas és hatásos lesz.

Mit kapsz klubtagként egy éven keresztül?

A tanulásban sokszor az a legnehezebb, hogy fenn kell tartani a rendszerességet, és a motivációt… Klubtagként ez többé nem fog problémát jelenteni, ugyanis hetente bővülő tananyaghoz férhetsz hozzá a Videótáron keresztül. Folyamatosan kapcsolatba lehetsz más tagokkal, és követhetitek egymás fejlődését akár online, akár személyesen. Részt vehetsz a zárt körű rendezvényeken, kedvezményesen látogathatod a tréningjeinket. Közvetlen kapcsolatba kerülhetsz Lengyel Sándorral és a többi EOS Club taggal.

01

Válaszok

Sándor egy kérdés megválaszolásához mélyebbre ás, és a probléma gyökérét fogja meg. Más szemszögből közelíti meg a problémát, ezért a válaszai is mélyre hatóbbak lesznek. 

02

30 év tapasztalata

 30 évnyi tanulás és kutatás eredménye minden egyes videó a Videótáron, melyek tele vannak értékes szemléletfejlesztő gondolatokkal és példákkal. 

03

Támogató közösség

Nyugodtan megoszthatod velünk érzéseid, gondolataid, kérdéseket tehetsz fel és válaszolhatsz meg. Egy segítő, összetartó közösség része lehetsz.

videótár

TÖBB SZÁZ IZGALMAS TÉMA

Lengyel Sándor nagyon sok izgalmas témát dolgoz fel, ilyenek a pénz, siker, szerelem, párkapcsolat, boldogság, család, spiritualitás témakörei is. A Videótáron sok ingyenes tartalom is elérhető bárki számára. Az EOS Club Pack tartalmazza a fizetős anyagokat, prémium vlogokat is.

VLOG #23 - Min múlik a boldogságod?

“Hogyan tudsz változtatni az életeden? Fejleszd a részleteket. A részletek viszonyai fogják megadni az eredményt.”

VLOG #20 - Hogyan mentsd meg a gyermeked?

“Ha most megadjuk a gyerekeknek a szabadságot, akkor felnőtt korukban szabad fantáziával olyan társadalmat építhetnek, ami a természetességhez áll közel.”

Előadás részlet - Kevés munkával nagy eredmény - a MiniMax

“Neked lehetőséged van arra, hogy kevesebbet dolgozz mint más, mégis elérd ugyanazt a célt.”

Közösség, akikkel együtt fejlődhetsz…

ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkba, ahol hetente osztunk meg új tartalmakat, értesülhetsz a közeli eseményekről, lefoglalhatod helyed az előadásokra és bátran kérdezhetsz!

Az EOS Clubbal jogosulttá válsz, hogy minden hónapban részt vegyél egy szabad témájú programon vagy előadáson!

Ezeken a találkozókon lehetőséged lesz ismerkedni és tanulni. Bizonyára tudod, hogy rendkívül fontos a sikeresség elérésében, hogy milyen emberekkel veszed körül magad. A hozzád hasonló emberek, akik fejlődni és tanulni szeretnének, itt összegyűlnek.  

egész évebn

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK

Csak klubtagoknak:

Mire használható fel?

Ezen felül 50% kedvezmény minden klubtagnak a havonta megrendezésre kerülő Black Box Session programunkra. 

EOS Clubtagként gyorsítósávra helyezheted az életed!

A sok elérhető tananyag és rendezvény által sikeresebb lehetsz az életben, jobb döntéseket hozhatsz az üzleti világban, kapcsolatokat építhetsz, és egy fejlődő csapat tagja lehetsz.

eos club pack

Fejlődés korlátok nélkül

Az EOS Club Pack egy csomagajánlat, amely biztosítja az eszközöket és feltételeket klubtagjaink számára a biztos haladásban, fejlődésben. Az utóbbi 2 hónapban klubtagjaink óriási kedvezményekben részesültek az online tréningeken, ezzel is segítve, hogy minél több ember számára elérhetőek legyenek Sándor tréningjei. 

EOS CLUB PACK PACK

ÉVES ELŐFIZETÉS
34,900 Ft ÉV
  • Videótár előfizetés
  • 90% kedvezmény az online tréningekre
  • live előadások
  • Kreditgyűjtési lehetőség
  • Állandó kedvezmények

Aktuális program ajánlatunk

- BLACK BOX SESSION-

Videó lejátszása

A tréning:

❗️ EOS Club tagként 50% kedvezményben részesülsz.

eredeti ár: 18.000 Ft
klubtagoknak: 9.000 Ft
Videó lejátszása

Az online tréningen:

❗️ EOS Club tagként 90% kedvezményben részesülsz.

eredeti ár: 49.000 Ft / 5 nap
klubtagoknak: 4.900 Ft / 5 nap

Aktuális program ajánlatunk

- ÁPRILISI KARANTÉN SZEMINÁRIUM -

Előadások, otthon végezhető gyakorlatok, virtuális közösség

A tréning felépítése:

❗️ EOS Club tagként 90% kedvezményben részesülsz.

eredeti ár: 49.000 Ft / 5 nap
klubtagoknak: 4.900 Ft / 5 nap

AZ EOS CLUB ALAPÍTÓJA

Lengyel Sándor

CFO & Founder

Videóiból ezrek tanulnak minden nap. Egyedülálló tehetségével és módszerével iskolát teremtett. Komplex modelleket épít az emberek boldogságáért és sikeréért, és eközben a világ jobbításával és az elavult oktatás-nevelési rendszer megváltoztatásával is foglalkozik. Módszere, az Expert-Operator System (EOS), a dinamikus szinergikus rendszereket, és kiemelten az emberi képességeket fejleszti.

AZ EOS CLUB ALAPÍTÓJA

Lengyel Sándor

CFO & Founder

Videóiból ezrek tanulnak minden nap. Egyedülálló tehetségével és módszerével iskolát teremtett. Komplex modelleket épít az emberek boldogságáért és sikeréért, és eközben a világ jobbításával és az elavult oktatás-nevelési rendszer megváltoztatásával is foglalkozik. Módszere, az Expert-Operator System (EOS), a dinamikus szinergikus rendszereket, és kiemelten az emberi képességeket fejleszti.

VÁLASZOK GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEKRE

GYIK

Ha még maradt megválaszolatlan kérdésed az EOS Club Pack-el kapcsolatban, akkor azt nyugodtan tedd fel nekünk emailben vagy telefonon!

A Videótár anyagai 100%-ban digitálisak. Clubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az elérhető videókat.

A Clubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel. Szabadon eldöntheted, hogy részt veszel-e az aktuális programjainkon. A Club megteremti a lehetőséget a fejlődésre, azt mindenki egyénileg eldöntheti, hogy mennyire él a lehetőséggel.

Kattints ide, és átdobunk a fizetési oldalra. Töltsd ki a megrendelő űrlapot és kattints a Megrendelem gombra! Fizetési lehetőségeid: bankkártyás vagy átutalás. 

A Club Pack megvásárlása után Clubtag leszel.

A kedvezményre feljogosító kuponkódot emailben fogod megkapni, melyet bármelyik vásárlásodnál használhatsz.

Az EOS gyakorlatok A, B, C, D, és E kategóriákra vannak bontva. A tréningen E, D és C gyakorlatokat tanulunk, ezek az alapok. A B kategória már egy komplexebb szint, nem egy-egy területet fejleszt, hanem konkrétan az embert:

EMBER = TEST + LÉLEK + TUDAT

A “B” kategóriát nevezzük Humán mátrix gyakorlatnak. Az EOS School gyakorlatok mindegyike:

  • harmonizál
  • segít boldogulni az életben, ahol más emberekkel együtt élsz
  • a rendszer szintjén fejleszt

Minden eseménnyel kapcsolatban emailben küldünk értesítőt,  és a zárt facebook csoportba is kiírjuk az aktuális programjainkat. 

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél. A Clubtagság egy évre szól, a tagsági idő lejárta után  eldöntheted, hogy meghosszabítod egy újabb évre, vagy sem. 

Hogyan legyél milliárdos?

Előadás mindarról, amitől Gattyán György a nagy ötletét kapta, és amivel aztán innovatív technológiákat alkalmazó garázscégével, mindössze 10 éven belül, milliárdokat keresett.

Az üzleti modellezés módszere és a legendás vagyon és életstílus születésének összefüggése – egy tanítás, hogy szabad, boldog és eredményekben gazdag legyél.

25.000 Ft helyett ingyenesen megnézheted!

Hogyan legyél milliárdos előadás felvétel

Váltsd ki éves tagságod még áprilisban, és 10 napig ingyenesen hozzáférhetsz a 25.000 Ft értékű előadás felvételhez! Hozz be egy új klubtagot, és a Hogyan építs birodalmat? előadást is megkapod!

Áprilisban klubtagként  ingyenesen megnézheted a Hogyan legyél milliárdos? előadás felvételét. Hozz be a klubba más tagokat is, írd meg nekünk emailben, hogy ki csatlakozott a te ajánlásodra, és a Hogyan építsbirodalmat? felvételt is megnézheted!

nap
óra
perc
másodperc

Kapcsolat

Üzenj nekünk!