ONLINE

Életmodellek szeminárium

Legyen az életed a lehetőségek rendszere.

Egyéni és társadalmi sikermodellek, előadások, otthon végezhető gyakorlatok 2 napon keresztül az online szemináriumon, 1 évig teljes visszanézési lehetőséggel.

ONLINE ÉLETMODELLEK szeminárium

Egyéni és társadalmi sikermodellek, előadások, otthon végezhető gyakorlatok 2 napon keresztül az online szemináriumon, 1 évig teljes visszanézési lehetőséggel.

ONLINE ÉLETMODELLEK SZEMINÁRIUM

Elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, a világgal, a körülötted lévő dolgokkal?
Van lehetőség a változtatásra. A kezünkben vannak a módszerek, amelyek segítségével kitörhetünk a minket körülvevő mókuskerékből.

2 napos online szemináriumon elkezdhetsz dolgozni egy jobb életen. Olyan gyakorlatokat végzünk el, amelyekben a sikerességet eléred, és ez élményszerűen mindig a tiéd marad.

 • másképp kezdesz el gondolkodni a saját életedről
 • másképp látod a környezetedet
 • természetes pozitivitással szemléled a világot


Vegyél részt az online szemináriumon, és ismerj meg új aspektusokat az élet bonyolult rendszeréről.

Kattints IDE bővebb információkért!

IDŐTARTAM: 2 nap, egész napos programmal és szünetekkel, 9:00-18:00

HELYSZÍN: online, kényelmesen az otthonodból

JAVASLAT: lehetőleg párban vegyetek részt a szemináriumon a hatékony gyakorlás érdekében

Kérdések és válaszok a minket körülvevő világról, egészségről, boldogságról, sikerről.

Itt az ideje az újbóli találkozásnak, lehetőségeinkhez mérten online. A 2 napos  online szemináriumon kényelmesen, az otthonodban vehetsz résztEbben a modern világban nem könnyű fenntartani az egyensúlyt, a folyamatos változást. Lépéseket kell tennünk a biztos haladásunk érdekében, hogy elkerüljük a bizonytalanságot és az eredménytelenséget. Vegyél részt az online szemináriumon, és ismerj meg új aspektusokat az élet bonyolult rendszeréről.

Tapasztalatszerzés

Az otthon végezhető expert-operátor gyakorlatok során különböző helyzetekben szerezhetsz gyakorlati tapasztalatokat, például gyakorolhatod a vezetői szerepet, a másokkal való hatékony együttműködést stb.

Sikerélmény

Azok a pozitív gondolatok fognak feltörni, amelyeket a gyakorlatok során szerzel meg. Így leszel energikus, így tudsz mindig a céljaid felé haladni lehetőleg minél kevesebb hibával és annál nagyobb eséllyel.

Eredmény

A folyamat elkezdődik, az online szemináriumon szerzett tapasztalatokat és tudást elkezded beültetni az életedbe, amelyek látványos eredményeket fognak hozni. A további tréningeken ezeket az eredményeket tudod tovább növelni.

előkészítjük a sikeres jövőd

Életmodellek szeminárium

Mikor sikeres embereket látunk, azt gondoljuk róluk, hogy könnyű volt az útjuk, gyorsan elérték azt, amit megkaptak. De sose lehet tudni, hogy ki honnan indult, mennyi ideje építette azt a folyamatot, amelynek azt a végét látjuk, amikor csak pihen, fürdőzik az örömökben és a boldogságban.

Az eredményességhez időre van szükség, sokszor több 5-10 év, amire egy adott területen fejlődést érünk el. Az online Életmodellek szemináriumon akár éveket spórolhatsz meg magadnak, nem kell több fölösleges kört futnod, és azonnali eredményeket érhetsz el. Olyan gyakorlatokat végzünk el, amelyekben a sikerességet eléred, és ez élményszerűen mindig a tiéd marad. 

Előadás

Az előadás fontos részét képzi Sándor szemináriumainak. Tanítási módszere eltér más tanítóéktól, ezért az alapoktól kezdve vezet végig a 2 nap során a folyamatokon. Megismerheted a modellezés fontosságát, szó lesz a szabadságról, önállóságról, amelyeket a gyakorlatokon keresztül meg is tapasztalhatsz. 

Gyakorlati képzés

A többi önfejlesztő tréninggel szemben itt gyakorlatokra épülő oktatásban lehet részed. A szemináriumon nem magyarázatot kapsz, hogy mit kell csinálj az életedben, hanem egy az egyben megkapod, és használat közben jössz rá, hogy mid van. 

Expert-operátor gyakorlatok

A vezető-követő rendszer segítségével elősegíthetők és megvalósíthatók a személyes és a jóval összetettebb, közös, akár globális célok A Szemináriumokon ezeket a vezető-követő gyakorlatokat ismerhetjük meg, az élet modellezésén keresztül tanulhatunk és javíthatjuk ki hibáinkat is.  

Minimum 2 ember

A szemináriumon többféle gyakorlatot fogunk elvégezni. A gyakorlatok többségéhez, például az expert-operátor gyakorlatokhoz, minimum 2 emberre van szükség, ezért ajánlott valakivel közösen résztvenni a szemináriumon. A feladatok többsége párban végezhető el, amelyek által közösen tudjátok gyakorolni a vezetői és követői minőséget, a kapcsolatteremtést, és a megosztott figyelmet.  Ha nincs olyan ismerősöd, barátod akivel együtt vennél részt a szeminráiumon, kérd meg egyik családtagodat, hogy a gyakorlatok idejére társuljon hozzád. 

Eszközök a gyakorlatok elvégzéséhez: 

 • páronként legalább 3-6 m2
 • pénzérme, toll, gumikötél
 • rázmunkához hely a mozgásra

Előadás

Az előadás fontos részét képzi Sándor szemináriumainak. Tanítási módszere eltér más tanítóéktól, ezért az alapoktól kezdve vezet végig a 2 nap során a folyamatokon. Megismerheted a modellezés fontosságát, szó lesz a szabadságról, önállóságról, amelyeket a gyakorlatokon keresztül meg is tapasztalhatsz. 

Gyakorlati képzés

A többi önfejlesztő tréninggel szemben itt gyakorlatokra épülő oktatásban lehet részed. A szemináriumon nem magyarázatot kapsz, hogy mit kell csinálj az életedben, hanem egy az egyben megkapod, és használat közben jössz rá, hogy mid van. 

Expert-operátor gyakorlatok

A vezető-követő rendszer segítségével elősegíthetők és megvalósíthatók a személyes, és a jóval összetettebb, közös, akár globális célok A Szemináriumokon ezeket a vezető-követő gyakorlatokat ismerhetjük meg, az élet modellezésén kersztül tanulhatunk és javíthatjuk ki hibáinkat is.  

Minimum 2 ember

A szemináriumon többféle gyakorlatot fogunk elvégezni. A gyakorlatok többségéhez, mint például az expert-operátor gyakorlatok, minimum 2 emberre van szükség, ezért ajánlott valakivel közösen résztvenni a szemináriumon. A feladatok többsége párban végezhető el, amelyek által közösen tudjátok gyakorolni a vezetői és követői minőséget, a kapcsolatteremtést, és a megosztott figyelmet.  Ha nincs olyan ismerősöd, barátod akivel együtt vennél részt a szeminráiumon, kérd meg egyik családtagodat, hogy a gyakorlatok idejére társuljon hozzád. 

Eszközök a gyakorlatok elvégzéséhez: 

 • páronként legalább 3-6 m2
 • pénzérme, toll, gumikötél
 • rázmunkához hely a mozgásra
early bird - január 12-ig

50% kedvezmény

Az életmodellek szeminárium az első állomása a sikeresség útjának...

Biztosítjuk a továbbfejlődési lehetőséget

programterv

A szeminárium felépítése

A 2 nap során a program 9:00-kor kezdődik és 18:00-kor felyeződik be. Előfordulhat minimális eltérés a programtervben.

 • 9:00-10:00 Előadás
 • 10:00-10:15 Szünet
 • 10:15-13:00 Rázmunka, előadás, gyakorlat
 • 13:00-14:30 Ebéd szünet
 • 14:30-16:00 Előadás, gyakorlat
 • 16:00-16:30 Szünet
 • 16:00-18:00 Előadás
első nap

EGYÉNI SIKERMODELLEK

A 2 nap során az előadásokon Sándor az alapoktól vezet végig a folyamaton, ismerteti a modellezés hatékonyságát és eredményességét az életünkre nézve. Szó lesz a minket körülvevő világról, a szabadságról, korlátokról és még egyéb izgalmas témákról. Első nap a vezetői és követői minőséget lehet gyakorolni, fejlesztve a figyelmet, kommunikációt, információ átadást és a céltudatosságot.  

második nap

TÁRSADALMI SIKERMODELLEK

Második nap a rendszer, annak modellezése és a  többirányu kommunikáció gyakorlása kerül előtérbe. Kontakt gyakorlatokon keresztül gyakorolhatjuk a megosztott figyelmet és a többirányu kommunikációt. A gyakorlatok átültethetőek például egy cég működésébe.

Neked ajánljuk a szemináriumot, ha

 • szintet szeretnél lépni az üzleti és magánéletben egyaránt
 • ki akarsz törni a bizonytalanságból
 • egy mentorra van szükséged, akinek a segítségével felismerheted a helyes utat
 • stagnál az életed, nem jutsz egyről a kettőre
 • elakadásod van az üzleti életedben, nem működik a rendszer, amit felépítettél
 • nem tudod merre tovább, tanácstalan vagy az életeddel kapcsolatban
 • úgy érzed nem tudsz előre haladni, egy óriási lökésre lenne szükséged, hogy beinduljanak a dolgok

ONLINE ÉLETMODELLEK SZEMINÁRIUM JELENTKEZÉS

ÉLETMODELLEK SZEMINÁRIUM

50.000 Ft
 • a szeminárium felvételei 1 évig ingyenesen visszanézhetőek lesznek
 • egész napos foglalkozás 2 napon keresztül
 • otthon végezhető gyakorlatok
 • továbbfejlődési lehetőség
 • biztosítjuk a kényelmes tanulást az otthonodban

Információk:

IŐTARTAM: 2 nap, 9:00-18:00

HELYSZÍN: online, kényelmesen az otthonodból 

JAVASLAT: lehetőleg párban vegyetek részt a szemináriumon a hatékony gyakorlás érdekében. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Az Életmodellek szemináriummal csak egyetlen módon veszíthetsz: Ha nem jössz el. Biztosak vagyunk abban, hogy a lehető legjobbat kapod. Amennyiben valamilyen oknál fogva elmarad a kurzus, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk az Életmodellek szemináriumot

NAGYOT LENDÍTHET AZ ÉLETEDEN

Ezalatt a három nap alatt meg tudod változtatni akár 10-20 év berögződött szokásait, ki tudod javítani az esetleges hibákat és ugrásszerű fejlődésnek indulhat az életed bármely területe.

30 ÉV TAPASZTALATA

Lengyel Sándor 30 év tapasztalatával és az Expert-Operátor System módszerével fejleszti az emberek életét, gondolkodásmódját, és egy új eszközt ad mindenki kezébe, mely a későbbiekben akár a siker kulcsa is lehet.

BETEKINTÉS A MESTERKURZUSBA

Egy remek lehetőség, hogy megtapasztalhasd és betekintést nyerhess a Mesterkurzusba. Találkozhatsz olyan emberekkel is, akik Mesterkurzusra járnak, így kikérheted véleményüket, meghallgathatod tapasztalataikat.

Lengyel Sándor

Tanító, előadó, spirituális, üzleti és párkapcsolati coach. 

Gyakorlatai segítségével felszínre törnek a benned rejlő extrasense képességek, amik az ösztönös sikerességet alakítják benned. Ma már többezer ember köszönheti Sándornak a személyes és üzleti sikereit, boldog családi életét, vagy éppen az egészségét.

Sándor nem csak előre képes látni és érezni, hanem tervezetten képes előidézni is jövőbeni eseményeket. Az üzleti és a vállalati szférában számos sikertörténet kötődik hozzá. Köztük híressé vált tanítványokat és cégeket találunk, akik szokatlanul gyorsan és egyedien emelkedtek ki a gazdasági versenyben.

FONTOS INFORMÁCIÓK

IDŐPONT

2020. november 27-28-29. (péntek-szombat-vasárnap).

A program pénteken 10.00 órakor kezdődik és vasárnap kb. 18.00 órakor lesz vége.

ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ: 2020 november 27. péntek 9.30 – 9.45

SZÁLLÁS

A közös teremszállást a jegy ár tartalmazza. A helyszínen közös zuhany, mosdó saját öltözőszekrény biztosított.

Ha valaki külön elhelyezést szeretne, van lehetőség 2 ágyas szobát kivenni kedvezményesen a Magyar Golf Club-tól. (Hivatkozz a programra, és kapsz 20% kedvezményt.)

A teremszálláshoz hálózsákot, párnát, törölközőt, papucsot érdemes hozni.

ÉTKEZÉS

A Golf Club rendelkezik egy 5-8 különböző főételből álló állandó ételkínálattal, amelyből a program ideje alatt a bárban lehet rendelni.

Ezen kívül rendelkezésünkre áll egy teljes konyha, ahol főzhetünk, melegíthetünk, tárolhatjuk a saját élelmiszerünket.

HELYSZÍN

Magyar Golf Club, 2024 Kisoroszi, Golf út 1.

PARKOLÁS

A Golf Club parkolójában ingyenesen.

VÁLASZOK GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEKRE

gyik

Ha még maradt megválaszolatlan kérdésed az Életmodellek szemináriummal kapcsolatban, akkor azt nyugodtan tedd fel nekünk emailben vagy telefonon!

 • -20% Early Bird kedvezmény
 • Black Box Session beszámítás
 • 2021-es Mesterkurzus beszámítás

Gyakorlatilag igen. A szemináriumi jegyed árába beszámítjuk neked a Black Box Session árát. 

2 opció közül választhatsz:

1. befizeted az Életmodellek szeminárium tandíját, és amikor jelentkezel a Black Box Session tréningre, akkor a ” Életmodellek Szeminárium beszámítás” opciót választva 0 Ft-ért rendeled meg a terméket. https://www.sandorlengyel.com/termek/black-box-session/

2. kifizeted a Black Box Session jegyed árát, majd ha úgy döntesz, hogy jössz szemináriumra, akkor jelzed nekünk, és levonjuk az árból. https://www.sandorlengyel.com/termek/eletmodellek-szeminarium-2/

Igen, az előadások felvételeit minden résztvevő megkapja. 

A videótár oldalunkon lesznek elérhetőek a felvételek. Ezzel kapcsolatban a szeminárium után emailben értesítünk, és adunk hozzáférést a videóanyagokhoz. 

Az 5% EOS klubtagsági kedvezmény nem összevonható a -20% Early Bird kedvezménnyel. Ha lemaradsz az Early Bird jelentkezésről, akkor használhatod a klubtagsági kedvezményed. 

Ha még nem vagy klubtag, akkor a linkre kattinzva olvashatsz bővebb információkat: https://www.sandorlengyel.com/eos-club-pack/

Az Életmodellek szemináriumon az alapokkal foglalkozunk. A résztvevők többsége kezdő, akik még csak most ismerkednek az EOS rendszerével, gyakorlataival. Ez a tréning tökéletes alkalom elindulni az önismeret és siker útán.

Kattints ide, és átdobunk a fizetési oldalra.

A közös teremszállást tudunk biztosítani, amelyet a jegy ár tartalmazza. A helyszínen közös zuhany, mosdó saját öltözőszekrény biztosított.

Ha valaki külön elhelyezést szeretne, van lehetőség 2 ágyas szobát kivenni kedvezményesen a Magyar Golf Club-tól. (Hivatkozz a programra, és kapsz 20% kedvezményt.)

A teremszálláshoz hálózsákot, párnát, törölközőt, papucsot érdemes hozni.

A Golf Club rendelkezik egy 5-8 különböző főételből álló állandó ételkínálattal, amelyből a program ideje alatt a bárban lehet rendelni.

Ezen kívül rendelkezésünkre áll egy teljes konyha, ahol főzhetünk, melegíthetünk, tárolhatjuk a saját élelmiszerünket.

+36-30-415-2913

info@eosclub.hu

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Olvass bele facebook bejegyzésünkbe, ahol néhány szemináriummal kapcsolatos kérdést válaszoltunk meg.

ÉLETMODELLEK SZEMINÁRIUM

RAGADD MEG AZ ALKALMAT ÉS JELENTKEZZ az online szemináriumra!

KAPCSOLAT

2024 Kisoroszi, Golf út 1​

+36-30-415-2913

info@eosclub.hu

Üzenj nekünk!