fbpx

Online szeminárium

Téma: társadalmi modellek, szituációk

Videó lejátszása
Májusban újjáélesztettük a Black Box technológiát
Az 5 napos online tréningen a közönség lesz a fő célpont, és nem a Black Boxban dolgozó expert. A közönség magyarázatokat kap az ott történtekben, amelyek közvetlenül hatnak a saját, személyes életére, kérdéseikre, problémáira.

Új életet teremt számotokra

Az életed és ami benne van, nem csupán hozzád tartozik, másokhoz is kötődik, és sok a zavaró tényező, ezért túl nehéz megváltoztatni. A Black Boxszal viszont lehetséges.  A Black Box technológia alap megjelenési területe a színpadhoz hasonlítható fekete box szerű terület. Itt zajlik a fejlesztés.  A közönség, (a megfigyelő) és az expert (az aktív résztvevő) közötti interakció adja majd meg az eredményt. Mindkét résztvevő fejlődik! A közönség jelenléte és eredménye tértől és időtől is függetlenül hatásos. 

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat. Élő személyek munkáit kísérhetitek végig az 5 napos online tréningen.

 

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat. Élő személyek munkáit kísérhetitek végig az 5 napos online tréningen.

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Analizálás

Sándor megvizsgál valamit, ami szabad szemmel nem látható, vagy csak bonyolultabb összefüggésekben értelmezhető . 

Például:  Kinek hol a helye a világban, mi az útja, milyen képességei vannak?

Korrekció

Az élet megélésének felfedezett vagy feltételezett hibáit lehet korrigálni.

Például: Valaki beteg, annak megláthatjuk a spirituális és/vagy konkrét okát, hogy mit nem csinál helyesen. Ezt a működést lehet helyreigazítani, ami alapján a szervezet egészséges állapotot nyer. Ugyanez igaz a párkapcsolatra vagy az üzleti sikerekre is.

Lebontás

Amennyiben teljesen hibás működést lehet tapasztalni, akkor annak a működésnek az okait lehet elmosni.

Például: Valaki fél és emiatt agresszív mindenkivel, vagy emiatt húzódik be egy zárt világba és nincsenek barátai, párkapcsolata. A félelem okait bontjuk le, ami azt eredményezi, hogy spontán találkozásai lesznek, amiből pl. barátság alakul ki.

Újraépítés

Mindig vissza lehet menni a kezdetekhez és elölről lehet mindent kezdeni. Ez az ember fejlesztésében mindig szükséges lépés. Az emberi szabadságot, az intelligencia fejlődését vagy akár a boldog jóllétet megcélzó folyamatokban, tanulásban mindig újraépítünk.

Hogyan működik, ha te vagy az expert?

 • első lépése a “terecske” vagy az üres, sötét színpad, ahol kezdetben nincs fény, nincsenek karakterek, nincsenek hibák
 • amikor belépsz ebbe a mozdulatlan, üres térbe az életet és a hibát is te viszed bele
 • elindul a zene és te mozgás által reagálsz a zenére
 • Sándor fényt, színeket, egyre újabb elemeket ad hozzá, így elkezdődik az építkezés
 • az energia-információs mező hatására lehetséges percek alatt éveket élni, ugrásszerűen fejlődni, és reálisan utazni
 • itt élhetsz-tanulhatsz-fejlődhetsz

Ha belépsz a Black Boxba...

...egy másik életet kezdhetsz élni

Az életet ezért túl nehéz megváltoztatni.  A berögződött szokásaink, hitrendszereink megakadályozhatnak az előrehaladásban. A Black Boxban megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak, magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra​.

Válaszok

2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről. Hogy mit kell és mit nem érdemes megtenned, hogy merre haladj, minek mi lesz a következménye.

Szemléletváltás

Mindent másképp fogsz látni egy ilyen folyamat után. Ez lehet félelmetes is, hogy elveszíted magadat, de nem az eszedet veszted el, hanem a hibáidat. Elhagyod a benned lévő diszharmóniát.

megoldások

A közönség magyarázatokat fog meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseikre, problémáikra.

Az online tréningen:

Sándor a témát úgy választja meg, hogy a közönség lesz a fő célpont. Mindkét résztvevő fejlődik! Az expert a személyét érintetten közvetlen, a megfigyelő pedig asszociatív módon formálódik.

 • magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra
 • megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak
 • a szemléltetett példák által megláthatod, hogy mit nem csinálsz helyesen
 • társadalmi modelleket építünk fel, melyek segítségével válaszokat kaphatsz a kérdéseidre
 • egy látványos, interaktív tanulásban lehet részed, amit máshol nem tapasztalhatsz meg

"Mindez hasonló lehetne a színházi előadáshoz. A megírt szerepek és események bemutatása helyett azonban együttműködő rendszerré ötvözök minden szabadon reagáló, expert szereplőt, akik először csupán önmagukat adják, aztán egészen mássá válnak, túllépnek a határaikon, elhagyva a hibáikat. Ezzel létrehoztam a realitás megújított, célirányosan továbbfejlesztett változatait, a MEGOLDÁST".

2014-02-05_sanyi_brossura_fotozas_IMG_5694_05

Lengyel Sándor

modellezés

Élő példákkal és magyarázattal vizsgálunk meg különböző társadalmi modelleket. Egy modell alapján 2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről.

Látvány

Teljeskörű fénytechnikával és ütős színekkel töltjük meg a színpadot. Minden hozzáadott elem építi a benne tartózkodó expertek bonyolult rendszerét/világát.

Élmény

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat. Élő személyek munkáit kísérhetitek végig az 5 napos online tréningen.

Online szeminárium

5 napos keresztül minden estére egy élő adás felvétel.

Téma: társadalmi modellek, szituációk

TELJES ÁR

nem klubtagoknak
Ft 49.900
 • 5 napos online tréning
 • látványos élő bejelentkezések esténként 20:00 órától
 • ha nem tudsz élőben részt venni a tréningen, bármikor visszanézheted az adások felvételeit
 • kérdéseket tehetsz fel a chat részben, melyeket Sándor élő adásban válaszolja meg

90% KEDVEZMÉNY

KLUBTAGOKNAK
Ft 4.900
 • 90% kedvezmény
 • a tréning teljes tartalma
 • klubtagsággal járó egyéb bónuszok
 • a kedvezmény érvényes a többi online tréningre is
 • éves tagságod kiváltása után emailben kapod meg a kedvezményre feljogosító kuponkódot
kedvezmény
Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Üzenj nekünk!