BLACK BOX SESSION

Privát Black Box tréning. EOS Club tagoknak 50% kedvezmény!

Videó lejátszása
Januárban lehetőséged van személyesen kipróbálni a BlackBox technológiát!
Az ajánlat limitált ideig érvényes. A Black Boxban eddig csak a Mesterkurzus keretein belül volt lehetőség dolgozni. Most kinyitjuk a kapukat, és bárkinek bepillantást engedünk ebbe a technológiába egy 2-3 órás privát tréning keretein belül.

LIMITÁLT LÉTSZÁM!

A jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt limitált létszámban lehet csak résztvenni a privát tréningen. Fontos számunkra a személyes oktatás ezért mindent megteszünk ennek megteremtésére, maximálisan betartva az óvintézkedéseket.  Mielőbb foglald le a helyed jegyed megvásárlásával vagy emailben (info@eosclub.hu), ugyanis jelentkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket. Túljelentkezés esetén emailben értesítünk, és a jegyed árát beszámítjuk a következő tréningbe.

A BLACK BOX technológia végtelen lehetőséget rejt magában.

Ha valaki belép a Black Boxba, onnan nincs kilépés változás nélkül. Valami biztosan változni fog. Itt azt lehet megkapni, aki valójában vagy, felesleges sallangok nélkül. Fény derül a hibáidra, az erényeidre, az akadályaidra, amiken így van lehetőséged változtatni a technológia segítségével.

A program komplexen foglalkoztatja a testet, a lelket és a tudatot. A feladatok, vagy modellek gyakran a mozgásra épülnek, Sándor a mozgáson keresztül vizsgálja és fejleszti a résztvevőket.

Miből áll a Black BOX Session?

Ez egy 2-3 órás program, ahol személyesen is megtapasztalhatod a Boxban történő hatékony változást. Egy-két résztvevő egyéni problémájára, kérdésére állítunk modellt. A közönség is aktív résztvevője a modellezés folyamatának. Mindig lehet önként jelentkezni, kérdéseket feltenni, illetve csatlakozni a modellhez, amit aznap építünk.

Hogyan működik, ha te vagy az expert?

Analizálás

Sándor megvizsgál valamit, ami szabad szemmel nem látható, vagy csak bonyolultabb összefüggésekben értelmezhető . 

Például:  Kinek hol a helye a világban, mi az útja, milyen képességei vannak?

Korrekció

Az élet megélésének felfedezett vagy feltételezett hibáit lehet korrigálni.

Például: Valaki beteg, annak megláthatjuk a spirituális és/vagy konkrét okát, hogy mit nem csinál helyesen. Ezt a működést lehet helyreigazítani, ami alapján a szervezet egészséges állapotot nyer. Ugyanez igaz a párkapcsolatra vagy az üzleti sikerekre is.

Lebontás

Amennyiben teljesen hibás működést lehet tapasztalni, akkor annak a működésnek az okait lehet elmosni.

Például: Valaki fél és emiatt agresszív mindenkivel, vagy emiatt húzódik be egy zárt világba és nincsenek barátai, párkapcsolata. A félelem okait bontjuk le, ami azt eredményezi, hogy spontán találkozásai lesznek, amiből pl. barátság alakul ki.

Újraépítés

Mindig vissza lehet menni a kezdetekhez és elölről lehet mindent kezdeni. Ez az ember fejlesztésében mindig szükséges lépés. Az emberi szabadságot, az intelligencia fejlődését vagy akár a boldog jóllétet megcélzó folyamatokban, tanulásban mindig újraépítünk.

Még ennyi ideig jelentkezhetsz a tréningre:

nap
óra
perc
másodperc

Ha belépsz a Black Boxba...

...egy másik életet kezdhetsz élni

Az életet ezért túl nehéz megváltoztatni.  A berögződött szokásaink, hitrendszereink megakadályozhatnak az előrehaladásban. A Black Boxban megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak, magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra​.

Válaszok

2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről. Hogy mit kell és mit nem érdemes megtenned, hogy merre haladj, minek mi lesz a következménye.

Szemléletváltás

Mindent másképp fogsz látni egy ilyen folyamat után. Ez lehet félelmetes is, hogy elveszíted magadat, de nem az eszedet veszted el, hanem a hibáidat. Elhagyod a benned lévő diszharmóniát.

megoldások

A közönség magyarázatokat fog meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseikre, problémáikra.

"Mindez hasonló lehetne a színházi előadáshoz. A megírt szerepek és események bemutatása helyett azonban együttműködő rendszerré ötvözök minden szabadon reagáló, expert szereplőt, akik először csupán önmagukat adják, aztán egészen mássá válnak, túllépnek a határaikon, elhagyva a hibáikat. Ezzel létrehoztam a realitás megújított, célirányosan továbbfejlesztett változatait, a MEGOLDÁST".

2014-02-05_sanyi_brossura_fotozas_IMG_5694_05

Lengyel Sándor

modellezés

Élő példákkal és magyarázattal vizsgálunk meg különböző társadalmi modelleket. Egy modell alapján 2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről.

Látvány

Teljeskörű fénytechnikával és ütős színekkel töltjük meg a színpadot. Minden hozzáadott elem építi a benne tartózkodó expertek bonyolult rendszerét/világát.

Élmény

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat.

Black Box Session

EOS Club tagoknak 50% kedvezmény!

TELJES ÁR

nem klubtagoknak
Ft 18.000
  • akár a te problémádra, kérdésedre is állíthatunk modellt, amelyből mindenki tanulhat
  • folyamatos kérdezési lehetőség
  • személyes kontakt Sándorral
  • A programot követő két napon nyitott szemináriumot tartunk, ha szeretnél azon is részt venni, már aznap este maradhatsz éjszakára.

50% KEDVEZMÉNY

KLUBTAGOKNAK
Ft 9.000
  • 50% kedvezmény
  • klubtagsággal járó egyéb bónuszok
  • további kedvezmények az online tréningekre is
  • éves tagságod kiváltása után emailben kapod meg a kedvezményre feljogosító kuponkódokat
  • ajándék Videótár éves előfizetés
kedvezmény

Fontos információk

IDŐPONT

2021. január 19. kedd 16.00-18.00

Érkezés: 15.30-tól

(a program befejezése az adott modelltől függ, előfordulhat csúszás)

HELYSZÍN

 Kisoroszi, Golf út 1. Magyar Golf Club épülete

Ajánlott a kényelmes ruházat, ami engedi a szabad mozgást.

PARKOLÁS

A Golf Club parkolójában ingyenesen.

nap
óra
perc
másodperc

Üzenj nekünk!