BLACK BOX SESSION

Privát Black Box tréning. EOS Club tagoknak 50% kedvezmény!

Videó lejátszása
BLACK BOX SESSION
Tölts el velünk egy estét, ahol nagy felfedezésekre tehetsz szert önmagaddal kapcsolatban, megoldást találhatsz problémáidra és válaszokat kaphatsz a kérdéseidre. Ismerkedj meg a Black Box technológiával, és tapasztald meg Sándor mellett a fejlődés, tanulás élményét. Elakadásod van az életben? Akkor itt a helyed!

ONLINE RÉSZTVÉTEL

Szeretnénk továbbra is lehetőséget biztosítani a közös tanulásra és fejlődésre a Black Boxban minden érdeklődő számára.  A következő Black Box Sessiont élőben közvetítjük, hogy minél többen tudjunk egyszerre résztvenni a tréningen, mint a korlátozások előtt.  A Session élmény ugyanaz marad, annyi különbséggel, hogy kényelmesen az otthonodból csatlakozhatsz be hozzánk. A tréning felvételei visszanézhetőek lesznek.

SZEMÉLYES RÉSZTVÉTEL

A jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt limitált létszámban lehet csak személyesen résztvenni a privát tréningen. Fontos számunkra a személyes oktatás ezért mindent megteszünk ennek megteremtésére, maximálisan betartva az óvintézkedéseket.  Mielőbb foglald le a helyed jegyed megvásárlásával vagy emailben (info@eosclub.hu), ugyanis jelentkezési sorrendben fogadjuk a résztvevőket. 

Harapnivalót és szállást biztosítunk éjszakára a résztvevőknek.

A BLACK BOX technológia végtelen lehetőséget rejt magában.

Ha valaki belép a Black Boxba, onnan nincs kilépés változás nélkül. Valami biztosan változni fog. Itt azt lehet megkapni, aki valójában vagy, felesleges sallangok nélkül. Fény derül a hibáidra, az erényeidre, az akadályaidra, amiken így van lehetőséged változtatni a technológia segítségével.

A program komplexen foglalkoztatja a testet, a lelket és a tudatot. A feladatok, vagy modellek gyakran a mozgásra épülnek, Sándor a mozgáson keresztül vizsgálja és fejleszti a résztvevőket.

Miből áll a Black BOX Session?

Ez egy 2-3 órás program, ahol személyesen is megtapasztalhatod a Boxban történő hatékony változást. Egy-két résztvevő egyéni problémájára, kérdésére állítunk modellt. A közönség is aktív résztvevője a modellezés folyamatának. Mindig lehet önként jelentkezni, kérdéseket feltenni, illetve csatlakozni a modellhez, amit aznap építünk.

Hogyan működik, ha te vagy az expert?

Analizálás

Sándor megvizsgál valamit, ami szabad szemmel nem látható, vagy csak bonyolultabb összefüggésekben értelmezhető . 

Például:  Kinek hol a helye a világban, mi az útja, milyen képességei vannak?

Korrekció

Az élet megélésének felfedezett vagy feltételezett hibáit lehet korrigálni.

Például: Valaki beteg, annak megláthatjuk a spirituális és/vagy konkrét okát, hogy mit nem csinál helyesen. Ezt a működést lehet helyreigazítani, ami alapján a szervezet egészséges állapotot nyer. Ugyanez igaz a párkapcsolatra vagy az üzleti sikerekre is.

Lebontás

Amennyiben teljesen hibás működést lehet tapasztalni, akkor annak a működésnek az okait lehet elmosni.

Például: Valaki fél és emiatt agresszív mindenkivel, vagy emiatt húzódik be egy zárt világba és nincsenek barátai, párkapcsolata. A félelem okait bontjuk le, ami azt eredményezi, hogy spontán találkozásai lesznek, amiből pl. barátság alakul ki.

Újraépítés

Mindig vissza lehet menni a kezdetekhez és elölről lehet mindent kezdeni. Ez az ember fejlesztésében mindig szükséges lépés. Az emberi szabadságot, az intelligencia fejlődését vagy akár a boldog jóllétet megcélzó folyamatokban, tanulásban mindig újraépítünk.

Még ennyi ideig jelentkezhetsz a tréningre:

nap
óra
perc
másodperc

Ha belépsz a Black Boxba...

...egy másik életet kezdhetsz élni

Az életet túl nehéz megváltoztatni.  A berögződött szokásaink, hitrendszereink megakadályozhatnak az előrehaladásban. A Black Boxban megtudhatod, hogy milyen képességeid vannak, magyarázatokat fogsz meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseidre, problémáidra.

Válaszok

2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről. Hogy mit kell és mit nem érdemes megtenned, hogy merre haladj, minek mi lesz a következménye.

Szemléletváltás

Mindent másképp fogsz látni egy ilyen folyamat után. Ez lehet félelmetes is, hogy elveszíted magadat, de nem az eszedet veszted el, hanem a hibáidat. Elhagyod a benned lévő diszharmóniát.

megoldások

A közönség magyarázatokat fog meglátni az ott történtekben, amelyek közvetlen fognak hatni a saját, személyes kérdéseikre, problémáikra.

"Mindez hasonló lehetne a színházi előadáshoz. A megírt szerepek és események bemutatása helyett azonban együttműködő rendszerré ötvözök minden szabadon reagáló, expert szereplőt, akik először csupán önmagukat adják, aztán egészen mássá válnak, túllépnek a határaikon, elhagyva a hibáikat. Ezzel létrehoztam a realitás megújított, célirányosan továbbfejlesztett változatait, a MEGOLDÁST".

2014-02-05_sanyi_brossura_fotozas_IMG_5694_05

Lengyel Sándor

modellezés

Élő példákkal és magyarázattal vizsgálunk meg különböző társadalmi modelleket. Egy modell alapján 2 perc alatt mindent megtudhatsz az elkövetkező 20 évedről.

Látvány

Teljeskörű fénytechnikával és ütős színekkel töltjük meg a színpadot. Minden hozzáadott elem építi a benne tartózkodó expertek bonyolult rendszerét/világát.

Élmény

Külső szemlélőként is át tudod élni a Black Boxban mozgó energiákat.

Black Box Session

EOS Club tagoknak 50% kedvezmény a személyes résztvételre!

TELJES ÁR

személyes résztvétel
Ft 18.000
  • akár a te problémádra, kérdésedre is állíthatunk modellt, amelyből mindenki tanulhat
  • folyamatos kérdezési lehetőség
  • személyes kontakt Sándorral
  • az online adás felvételeit tartalmazza az ár

50% KEDVEZMÉNY

KLUBTAGOKNAK - személyes résztvétel
Ft 9.000
  • 50% kedvezmény
  • klubtagsággal járó egyéb bónuszok
  • kérdezési lehetőség
  • az online adás felvételeit tartalmazza az ár
kedvezmény

Fontos információk

IDŐPONT

2021. augusztus 10. kedd 19.00-22.00

Érkezés: 18.30-tól

(a program befejezése az adott modelltől függ, előfordulhat csúszás)

HELYSZÍN

2519 Piliscsév, Hegyes dűlő 027/5. (Jelenlegi nevén Kelemen Majorság, később majd EOS Oktatási Központ néven)

Ajánlott a kényelmes ruházat, ami engedi a szabad mozgást.

nap
óra
perc
másodperc

Kapcsolat

Üzenj nekünk!